Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи: „Идемо даље, ка титули“

Стрелац гола за Црвену звезду у 163. вечитом дербију, који је завршен ремијем 1:1, Александар Катаи истакао је да тим није задовољан освејеним бодом, а није крио задовољство због постигнутог поготка.

Не можемо бити задовољни освојеним бодом. Мислим да смо одиграли једну сјајну утакмицу. Наравно, анализираћемо све детаље са утакмице, сада су још “вруће главе”, али мислим да смо веома добро стајали на терену као и да смо добро играли. Са друге стране, битније је да нисмо изгубили, предност је остала иста и настављамо даље тамо где смо и стали, а то је пут ка новој титули – истакао је Катаи.

Сигуран извођач једанаестерца на вечерашњем мечу био је управо Александар Катаи.

– Искрено, није свеједно када изводите пенал, нарочито на дербију. Сви мисле да је једанаестеарац лако шутирати, али деси се промашај. Трема је сигурно постојала, али тако је и на свакој утакмици. То је део нашег посла и морамо да живимо са тим, али ми је драго што сам био прецизан.

Бодовна разлика у односу на првог пратиоца је и даље осам бодова, а црвено-бели се окрећу следећом окршају и то у Европи.

Битно је да смо остали на истом одстојању у односу на ривале. Окрећемо се сада утакмици против Хофенхајма у Европи. Морам дати наш максимум како би остварили што бољи резултат тамо. Немамо толико времена за одмор, распоред је веома густ од почетка сезоне. Имали смо две репрезентативне паузе, када смо могли мало да одморимо. Идемо даље, то нам је посао – подвукао је Александар Катаи.

The post Катаи: Идемо даље, ка титули appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment