Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Борјан: „Показали смо доминацију“

Капитен Црвене звезде и чувар мреже нашег тима Милан Борјан изјавио је, после 163. вечитог дербија, да је поносан на своје момке, који из године у годину потврђују квалитет. Такође, Звездина хоботница истиче да је Звезда у овом мечу показала доминацију, као и да је тим Дејана Станковића диктирао темпо утакмице.

Причало се много о доминацији у дербијима пре ове утакмице. Звезда је и у овој утакмици показала доминацију, коју показује већ годинама уназад у домаћем шампионату. Партизан није изашао из свог шеснаестерца, ми смо диктирали темпо утакмице. Поклонили смо им гол, али смо се брзо вратили и имали неколико изразитих прилика – Гобељић је погодио стативу, Фалћинелијева прилика главом и Николићева после корнера – истакао је Борјан.

Капитен нашег тима нагласио је поносан на свој тим, као и да Звезда из године у годину потврђује квалитет.

– Ми смо квалитет и доминацију доказали пласманом у две групне фазе Лиге Европе и Лиге шампиона, а на овом мечу смо показали да можемо да се надамо и четвртој узаступној титули шампиона Србије и да је заслужујемо. Као капитен поносам сам на моје момке, као и на мој клуб који је једном покорио Европу и из године у годину потврђује квалитет.

Такође, имао је поруку и за табор вечитог ривала.

Ми ћемо узвратити добро гостопримство играчима и стручном штабу вечитог ривала у пролећном делу шампионата, а уколико буду желели да погледају резултате доминације и Европу, а буде дозвољено присуство публике у Лиги Европе, оставићемо им најбоља места – подвукао је Милан Борјан.

The post Борјан: Показали смо доминацију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE окт 19, 2020 at 17:28

POD JEDAN KRIV SI ZA GOL JEL SI POŠAO U ŠABAC NA VAŠAR..KAO DRUGO NE BLAMIRAJ SE JEL MI NAVIJAČI SE NE ZAKOPČAVAMO NA LEDJA..KOJA DOMINACIJA? JESTE DOMINACIJA ALI NEZNANJA..U 5 TEKMI SAD SMO DALI GOL IZ PENALA..PA U NAJMANJU RUKU JE SRAMNA IZJAVA KAD NAS GLODARI PONIZAVAJU VEC 7G U DERBIJIMA..PRAVE DERBIJE SMO IMALI ZADNJI PUT SA PROSINECKIM I SLABIJIM TIMOM..PA I KOD LALATA SMO IGRALI BOLJE NEGO SA MILOJEM I SADA MISTEROM

Reply
dusan окт 19, 2020 at 10:09

majstore, primio si gol iz kornera na kipru, a juce si potpuno bespotrebno istrcao, ostavio prazan gol i primio jedini sut koji je isao u okvir gola. pricas neke velike price nakon sto smo im dali gol posle 500 minuta i to iz penala. kakva dominacija? malo cuti, popravi formu, bavi se odbranom gola. izjave su ti stvarno … problematicne

Reply

Leave a Comment