Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Морали смо више“

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су на стадиону у Хумској улици против Партизана у 163. вечитом дербију. Домаћин је повео на почетку сусрета након грешке младог Ераковића, али су наши фудбачери стигли до ремија и једног бода поготком Александра Катаија са „беле тачке“. Након последњег звиждука судије Симовића тренер црвено-белих Дејан Станковић је кратко изјавио:

– „Сигурно да нисам задовољан бодом, морали смо више, лопта је стално ишла назад. Било је тешко, то носи дерби. Имали смо 25 минута добрих у првом полувремену и 20 у другом.“

Звездин шеф је прокоментарисао и огромну грешку Ераковића код гола Партизана.

– „На грешкама се учи, Ераковић је млад момак, играће још у Звезди. Изаћи ће он још јачи из ове утакмице, сигуран сам у то.“ – рекао је Дејан Станковић.

Повезане вести

9 comments

Горан_241969 окт 19, 2020 at 15:44

Све је ово јадно и слабо, више су радили картони него што се играо фудбал. Жалосно је да 5 година нисмо победили Партизан.

Reply
Kalderon окт 18, 2020 at 23:27

Ja pisah odavno da Zvezda nije poligon za pocetnike a vi gospodo lupate minuse, nisam vidovit ali sam igrao fudbal dvadeset godina pocinje bez ikakvog razloga sa Erakovicem ej covece ni jedna utakmica isti stoperski par a to kada se upari a prvo to se radi onda se to ne pipa.Treba tu brz stoper kao zmija treba jos jedan defanzivni vezni a o bekovima da ne pricam to u Srbiji postaje hronicni problem.Sada u ovakvoj Zvezdinoj igri najvise odgovara spic Hugovih karakteristika.

Reply
Delije Sever Ns окт 18, 2020 at 23:05

Partizan očajan da mu mi nismo napravili šansu nebi ni šutnuo na gol a mi za nijansu bolji ali da je moralo bolje moralo je ove bednike pobediti.Gobelja,Borjan,Deganek standardni ni dobri ni loši,Roda konstantan i nezainterosovan pod hitno mu naći zamenu i pustiti ga vidi se da je došlo do zasićenja.Sanogo nervozan,nepovezan sem želje i onog penala nad njim ništa posebno.Nikolić mnogo hteo a ništa nije uradio,Bena nigde nema,vidi se da otaljava posao i pod hitno ga prodati pošto ni blizu onog igrača od pre.Neznam samo zašto je Gavru forsirao kad dečko iz povrede izlazi i ništa nije mogao da uradi.Falćineli borben,malo je lopti dobijao za nešto konkretnije a jedini koji je zadavao muke groblju je Katai koji zna,ume,hoće i može ali nije imao podršku igrača ostalih.Ostali koji su usli na nekoj sredini samo otaljali posao koliko je bilo potrebno.Sve u svemu morali smo ove nesrećnike dobiti a sad ga možemo jebati kad je sve prošlo.Sledeći će put biti bolje barem se nadamo.

Reply
MILOS RANKOVIC окт 18, 2020 at 20:59

STA JE NESMETE DA OBJAVITE,HOCE LOPOV TERZIC DA VAS KAZNI AKO NEKO KAZE PROTIV MISTERA PROPALOG TRENERA

Reply
MILOS RANKOVIC окт 18, 2020 at 20:58

TI TRENERU PRICAS O ERAKOVICU,NIJE ON KRIV NEGO TI,PUSTAS DETE DA IGRA U DERBIJU I TO NA NAJOSETLJIVIJEM MESTU,OD TOLIKO UTAKMICA TI BAS PROTIV GROBLJA,TI JESI ZVEZDAS,ALI SI TRENER TESKA NULA,TI STALNO TREBALO JE OVO,TREBALO JE ONO,PA URADI VISE STA JE TREBALO,TI I TVOJI IGRACI SE PLASITE GROBLJA,NEMATE VI ONU STVAR DA NAPADNETE NJIH,SEM KATAIJA I SANOGOA NIKO VISE,VI IMATE STRAH OD TE AMATERSKE EKIPE,DALJE ZBOG TEBE NEMA KANGE I IVANICA,DAJES IGRACIMA PET DANA SLOBODNO ONI SE VRACAJU SA VIRUSOM,DAJES SLOBODNO DA BI TI OTISAO U ITALIJU,AKO NEMOZES BEZ ITALIJE IDI BRE I PUSTI NAS NA MIRU,SRAM TE BILO KAKO SI SPREMIO EKIPU,BRUKA I SRAMOTA ZA TEBE

Reply
звездан окт 18, 2020 at 20:34

Деки још није положио теаст да би се рекло да заслужује клупу звезде.Мислим да неби побједили да је играо и Канга и Иванић.С љеве стране смо били готово безопасни,а са десне један,два продора за 90 мин.Надам се да ћемо се у децембру опростити с Гобељом,Симићем Родићем,Вукановићем,Павковим,Гајићем(сувише мекан у дуелима),Сеногом и Спиридоновићем.Очајно одрађен прелазни рок што се тиче долазака играча.Требали смо се бар за још три позиције појачати,а добро је што смо се ријешили неколико играча.Плашим се да ћемо у лиги уефа имати само 3 или 4 бода након 6 кола,волио би да ме демнтују ,али тешко

Reply
dusan окт 18, 2020 at 20:24

bice vise. kad ti odes

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 18, 2020 at 20:22

S TOBOM MISTER OVO JE LIMIT..NISI TI ZA OVO..BOLJE ZAMENI TERZU LOPINU KAO DIREKTOR

Reply
Tijano окт 18, 2020 at 20:49

Ja odavno tvrdim da je Dekijevo pravo mesto – direktorsko mesto.

Reply

Leave a Comment