Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Хол спреман за ТД Системс Басконију

Црвена звезда је самлела Цибону у Загребу (104:66), демонстрирајући силу против ривала који ни ове сезоне нема велике амбиције у АБА лиги. С друге стране, црвено-бели су огромном борбеношћу и на “плус 30” показали да желе прво место у регионалном такмичењу.

Чета Саше Обрадовића је “летела” по паркету дворане “Кошаркашки центар Дражен Петровић”. Исказала је велику жељу, није се спуштала нога са папучице гаса, ишло се пуном снагом од 1. до 40. минута. У таквој игри, нажалост, дошло је до повреда. После само три минута у игри, терен је морао да напусти Алекса Раданов, а у самом финишу на клупу је, храмљајући, отишао Ленгстон Хол.

Навијаче Звезде је узнемирио излазак првог плејмејкера. Посебно због чињенице да у петак (19:00) клуб с Малог Калемегдана дочекује Басконију, у другом колу Евролиге. Нема шта, његов изостанак Хола би могао и те како да утиче на исход тог меча.

Међутим, “Делије” немају разлог за бригу. Како „MaxBet sport“ сазнаје, Американац је у уторак нормално тренирао и наћи ће се у саставу за меч сa Басконијом. Не ради се, дакле, о озбиљнијој повреди скочног зглоба, у петак ће Хол моћи да командује игром Црвене звезде у нападу. У првом колу, када је Звезда савладана у Истанбулу (Фенербахле славио с 77:63), Хол је био најбољи у редовима тима из Београда.

И са Холом у тиму црвено-белим предстоји и те како тежак дуел с клубом из Шпаније. Басконија је прошле сезоне победила оба пута, у Београду је било 72:64, а у Виторији 71:56. Звезда, сасвим сигурно, жели да прекине тај мини-низ пораза.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/trening-crvene-zvezde-resio-najvecu-dilemu-pred-mec-s-baskonijom-238112/

Повезане вести

Leave a Comment