Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

„MaxBet sport“: „Рочести се вратио“

Потврдило се писање „MaxBet sporta“ који је овај трансфер најавио пре три дана. Звезда је повратком Тејлора Рочестија заокружила бековску позицију. Остаје још да се доведе играч на позицији четири, као и званична потврда клуба о трансферу искусног плејмејкера на Мали Калемегдан.

Нема дилеме да црвено-бели знају кога доводе, а и Рочести зна где долази. Искусни Американац који има и црногорски пасош, био је члан Црвене звезде када је на клупи седео Душан Алимпијевић. У тој сезони 2017/18 Рочести је био најбољи играч, али ту сезону “Делије” неће да памте по лепом због изгубљене финалне серије регионалне АБА лиге против подгоричке Будућности.

После Звезде Рочести је играо у Кини, а у октобру 2019. је потписао за Олимпијакос. Међу црвено-беле се враћа као слободан играч.

Занимљиво, тренер Саша Обрадовић и Рочести сарађивали су у Локомотиви Кубањ. Одатле је Рочести и дошао у Звезду. Сада ће опет да буду на истој страни – у Црвеној звезди.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/potvrdjeno-pisanje-maxbet-sporta-delije-mogu-da-budu-zadovoljne-rocesti-se-vratio-u-zvezdu-238014/?fbclid=IwAR242ZY4YMpuTDl-NIq5ZpW2owfDGQoDUnu1R-Zrl_Mm48DX-3H7DQPCbyw

Повезане вести

3 comments

Tijano окт 7, 2020 at 01:21

Nije se vratio nego „trebalo bi da se vrati“. Doslo je do zastoja u dogovorima, jer Ročesti hoće kratkoročni ugovor od 3 ili maksimalno 6 meseci, a Zvezda hoce do kraja sezone! Ročesti ima fantastičnu ponudu od milion dolara po sezonu iz Kine i otišao bi tamo čim Kinezi dignu blokadu(zbog Korone) za dolaske stranih košarkaša! Ali, moguć je i brzi dogovor da ipak potpiše do kraja sezone!

Reply
MILOS RANKOVIC окт 6, 2020 at 14:45

JA SAM STO PUTA REKAO VERUJEM SASI OBRADOVICU,I OVO STO JE DOVEO ROCESTIJA NIJE TAKO LOSE,SKRIPACE MALO U ODBRANI ALI TRIO VOLDEN,LOJD ROCESTI TESKO KO MOZE DA BRANI,UBACI RITA NA CETVORKU I PETICA TERI ILI KUZMIC OZBILJNA PETORKA,VOLEO BI DA SIMANIC IGRA VISE ALI OBRADOVIC NAJBOLJE ZNA,PUNA PODRSKA

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 6, 2020 at 11:10

HAPPY RETURN BRO !!!

Reply

Leave a Comment