Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Иванић дириговао новом рутинском победом, а сада је пао Напредак

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НАПРЕДАК 3:0 (2:0)

У последњој утакмици 10. кола Линглонг суперлиге, Црвена звезда је лако изашла на крај са Крушевачким Напретком, савладавши га са убедљивих 3:0. Играч сусрета био је Мирко Иванић који је победи допринео са два поготка и једном сјајном асистенцијом.

Није дуго могло да траје славље црвено-белих након уласка у Лигу Европе, јер их је већ данас чекао нови суперлигашки сусрет и то против екипе Напретка. Нови кикс најљућег ривала у Горњем Милановцу, додатно је осоколио наше фудбалере да победом и са +8 на табели дочекају вечити дерби.

А карте нису биле претерано измешане, што је довољно говорило о томе колика је била жеља да се додатно одлепимо на табели. Промене смо видели у последњој линији, као и на голу. Бранио је Поповић, испред којег су били Гобељић, Ераковић, Милуновић и Гајић. Најофанзивније и најјаче што имамо поставили смо испред њих: Канга, Николић, Катаи, Гаврић и Фалћинели.

Црвена звезда је фуриозно започела овај меч. Није се честито ни кренуло са центра, а наш тим је дошао до предности од 1:0. Фантастичну лопту из одбрамбене зоне послао је ове сезоне сјајни Мирко Иванић, а Диего Фалћинели је зналачки побегао целој одбрани Крушељања, заобишао голмана и послао лопту у небрањену мрежу.

Неколико минута су гости покушавали да се опораве од шока, али у томе нису успели. Наиме, већ у деветом минуту меча Црвена звезда је извела перфектну акцију и матом у три потеза наизглед решила меч већ у првих десет минута: Катаи је послао изузетну лопту на десни бок ка Гајићу, који је погледо ка петерцу и школски одиграо повратну лопту ка Мирку Иванићу коме није било тешко да погоди мрежу. 2:0 после само девет минута игра.

Е, тек онда се Напредак консолидовао, а Звезда смирила игру. Гостујући играчи су имали два покушаја до 26. минута. Најпре из слободног ударца са око 22 метра, а потом је Мркић могао боље да реагује испред нашег гола, у поменутом, 26. минуту.
Између тога, све што је наш тим урадио јесте један, „леп за око“ покушај Гобељића из 23. минута. Такође, због повреде је меч морао раније да заврши Костић, па је у игру ушао Миловановић (Напредак).

Како је време одмицало, све су више црвено-бели узимали конце игре у своје руке. Кружили су наши играчи око шеснаестерца гостију, па иако нису стварали шансе имали су два одлична покушаја са дистанце, преко Канге и Гаврића. У оба наврата сјајно је реаговао Остојић. Имали смо и један шут из шеснаестерца, Фалћинелија, који је нажалост био изблокиран.

Прву озбиљну прилику на мечу гости су имали у 34. минуту. Кочић је сјајно прошао по десној страни, упутио идеалну лопту ка Милошеву, који је сам, неометан, веома лоше захвата, па она одлази далеко поред гола. А свега четири минута касније, наш бивши играч, Лука Милуновић на озбиљно искушење је ставио Зорана Поповића. Шутирао је са неких 25 метара, лопта је закачила једног нашег дефанзивца, па је Поповић крајњим напором, ипак успео да је спроведе у корнер.

Као што смо написали, посед лопте и диктирање темпа јесу били на нашој страни, али су Крушевљани негде од 20.-ог показали да могу бити итекако опасни пред нашим голом. На ударац Милуновића, истом мером узвратио је Катаи из слободног ударца у 40. минуту. Одлично је шутрао, али је лопта ипак отишла метар поред гола.

На одличну прилику нашег тима чекао се 44. митут. Одлично смо комбиновали испред казненог простора, а на послетку је лопта стигла до Иванића, који је мајсторски покушао из релативно тешке ситуације, али будан је био Остојић па је одбио лопту до Фалћинелија. Италијан је покушао варком да се ослободи блока, али му је мало побегла лопта па је шанса отишла у неповрат.

Цело прво полувреме стало је у десет минута. Ако питате навијаче – вероватно и више него довољно. Створили смо две изгледне прилике и обе искористили. Након тога уследило је петнаестак минута мирније игре, да би потом Напредак пар пута запретио. Ништа то није било толико опасно, а тачку на полувреме могао је ставити и наш тим преко Катаија и Иванића. Након погодака, углавном смо претили шутевима из даљине.

Чак је три измене Станковић направио на одмору. У игру су ушли Спиридоновић, Бен и Петровић, а изашли су Фалћинели, Катаи и Канга. Сада је Бен играо у шпицу напада, баш као и с почетка ове сезоне. На другој страни, Мијић је ушао уместо Кочића.

Није се предавао Напредак. Након корнера у 50. минуту није најспретније реаговао Поповић, па се лопта одбила до Миловановића који је шутирао снажно, али право у добро постављеног чувара мреже, који се тиме и искупио за грешку.

У 55. минуту видели смо праву мајсторију Жељка Гаврића. По десној страни је дриблинзима потпуно „избацио“ своје чуваре, али није успео да упути квалитетан пас ка Иванићу. Ипак, Звездина четворка прихвата лопту леђима окренута ка голу, шутира из окрета, али Стевић главом спашава Остојићев гол.

Гости су још једном запретили преко Луке Милуновића, овог пута из прекида. Солидно је шутирао наш бивши играч искоса са леве стране, али је лопта ипак отишла пар метара поред гола. Ипак, само минут касније, у 62. минуту Напредак је добио највећу прилику у фудбалу. Сјајну данашњу ролу помало је засенио млади Ераковић несмотрено оборивши Мркића у свом шеснаестерцу. Разоран шут истог играча са креча, завршио је на пречки нашег гола, па је Напредак пропустио прилику да се врати у меч. Превише се ипак Звезда опустила, колико год да је Станковић покушао да размрда екипу троструком изменом.

Идентичну прилику да казни промашени пенал имала је Звезда у 71. минуту. Повлачио је Маринковић Спиридоновића, да би на крају једанаестерац био досуђен, након што је „Спиди“ изгубио равнотежу. Веома сигуран је био Мирко Иванић, па је наш тим повео са 3:0. Минут касније Гаврића је заменио Крстовић.

Одличну акцију видели смо и у 75. минуту. Иванић је одлично упослио Гајића по левој страни, овај је имао пуно времена, баш као и у 9. минуту, и на идентичан начин је покушао да упосли Спиридоновића, чији је шут ипак био непрецизан.

Запретили смо и у 78. минуту преко Његоша Петровића, када је топовски шутирао из готово немогуће позиције, превише искоса, али је сјајно интервенисао Остојић. Наши играчи као да су чекали што пре да се утакмица заврши, али и у таквој поставци према игри створили смо нову прилику у 87. минуту, када је добро шутирао Спиридоновић са ивице казненог простора – преко гола.

Нова важна победа и нова лака три бода. То је оно што радује и што највише занима црвено-бели аудиторијум. Меч смо почели перфектно, па смо те бодове уписали већ након десет минута. Такав став бисмо смели да имамо ми навијачи, али играчи не би требало тако да размишљају. Враћање у „прву брзину“ и чекање да се меч заврши често може довести и до врло узбудљиве и неизвесне завршнице, само ако једна ствар не крене онако како смо замислили. Тако је било и недавно на Кипру, а могло је бити и данас на нашем стадиону да је Мркић био присебнији приликом извођења једанаестерца. Ипак, и из таквих пропуста се понешто научи, а још је лепше када је школа бесплатна.

Пред нама је репрезентативна пауза, након које долази и меч сезоне, што се тиче домаћег првенства. Дерби у Хумској може решити питање новог првака, иако се игра тек у 11. колу.

 

Београд – Стадион Рајко Митић. Судија: Срђан Јовановић. Помоћници: Урош Стојковић и Милан Михајловић. Жути картони: Милуновић, Гаврић (Црвена звезда), Миловановић, Спремо (Напредак) Црвени картони: – Стрелци: 1:0 Фалћинели (1. минут), 2:0 Иванић (9. минут), 3:0 Иванић (71. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гајић (од 77. Радуловић), Милуновић, Ераковић, Гобељић, Канга (од 46. Петровић), Николић, Катаи (од 46. Спиридоновић), Иванић, Гаврић (од 72. Крстовић), Фалћинели (од 46. Бен). Тренер: Дејан Станковић

Напредак: Остојић, Стевић (од 75. Тодоровић), Мршић, Маринковић, Костић (од 22. Миловановић), Рашковић, Милошев (од 65. Ћуковић), Кочић (од 46. Мијић), Спремо, Мркић, Милуновић. Тренер: Иван Бабић

Повезане вести

21 comments

Gogi окт 5, 2020 at 18:25

Kakva su prozivanja bila za Falcelinija ovde kada je dosao a nije bio jos ni krocio na teren. Bile price sta ce nam ovaj,raspad igrac,3 gola za godinu dana itd…Lepo sam ja rekao decko jeste dao 3 gola u sezoni pre nas ali pre toga je imao par puta dobre sezone,ne prozivajte ga odmah bez razloga sacekajmo da pokaze na terenu sta zna i onda suditi o njegovoj igri i ucinku…I car sada u 4 utakmice ubode 4 gola,uvede nas u Evropu gol protiv Jermena a u prvenstvu dade isto 3 komada i odlepismo se lepom razlikom u borbi za titulu,ucestvovao kod jos nekoliko golova…Da je dosao na pocetku sezone i da je igrao sve utakmice vec bi imao 7-8 golova i nekoliko asistencija ali polako duga je sezona a igramo na tri fronta…On moze da bude nasa sledeca zlatna koka,nesto slicno kao Boaci u prvom mandatu…Pokida dobro ovu sezonu,otkupimo ga za milionce i onda ubije jos jednu sezonu titula,plasman u Evropu i prodamo ga kao Boacija za 4-5 miliona…

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 5, 2020 at 19:40

PRONAĐI ČLANAK O NJEGOVOM DOLASKU U ZVEZDU I MOJ KOMENTAR. POZDRAV.

Reply
MILOS RANKOVIC окт 5, 2020 at 13:51

MORAMO MALO BITI REALNI,NETREBA NA LEDJA DA STAVLJAMO TERET OVIM MLADIMA,ISTINA PETROVIC JE PROMASAJ TESKI NULA OD IGRACA I BICE,ERAKOVIC JE MLAD I IGRA NA TESKOJ POZICIJI MNOGO ODGOVORNOJ POZICIJI,NIKOLIC DECKO VEC DVE UTAKMICE IGRA ZADNJEG VEZNOG,NIJE TO NJEGOVA POZICIJA I ZATO JE MALO SLABIJI,KO I KANGA,IGRA ZADNJEG VEZNOG I NEMA NJEGOVIH GOLOVA,GAVRIC JE DECKO KOJI CE BITI IGRACINA,SAMO MALO DA SMIRI GLAVU,JEDAN NA JEDAN NJEMU TESKO KO MOZE NESTO,ZA KRSTOVICA SE SLAZEM SVE TOTALNI PROMASAJ,PRE JE PITANJE ZA UPRAVU NEMATE JEDNOG IGRACA NA ZADNJEM VEZNOM,SANOGO STALNO POVREDJEN,PETROVIC NISTA,PRODALI STE VULICA,JOVICICA,JOVANCICA NA TOJ POZICIJI,STA ODES U NEMACKU BEZ ZADNJEG VEZNOG IMAS DA PRIMIS PET KOMADA,NAMA NAPAD NIJE SAD PROBLEM NEGO BEKOVI I ZADNJI VEZNI,NIJE STANKOVIC LUD ZNA STA MU TREBA,ALI DOKTOR TERZIC NEMA PARA,I NEPLASITE SE GROBLJA DOVODE KRSEVE KOJE NIKO NIJE HTEO NI U TRECOJ LIGI NEMACKE,NISU SUTNULI LOPTU GODINU DANA,ONAJ SAVIN PARTIZAN JE BIO BOLJI NEGO OVO SAD,VIDECE SE ZA DVE NEDELJE,POBEDIMO I TITULA JE TU

Reply
Bari 1991 окт 5, 2020 at 11:57

čemu penal za Zvezdu,on nam je poklon bez ikakve potrebe!?

Reply
Delije Sever Ns окт 5, 2020 at 00:17

Glodari jedni dokle ćete vrteti jednu te istu priču,kako vas bre nije sramota da pljujete bednici jedni odvratni i bedni.Dal se vi nekad zapitate dal ste normalni,vi ste jedni nesrećnici u životu zato na ovom portalu samo kenjate i serete protiv naše Czvezde a prestavljate se bože moj kao neki Zvezdaši.Daleko ste bre vi od nekih velikih Zvezdaša ljige jedne bedne i budalaste.Nevalja vam evropa,nevalja vam prvi na tabeli i 8 razlike od bednih partizanovaca.O kojim ti pojačanjima budaletino pričaš pa taj Jojić nije sakupio 8 utakmica za 3 godine,Obradović za 8 godina nije odigrao 8 utakmica a ovaj mali nije bio ni među 28 igrača u protokolo i tebi su to pojačanja konjino jedna.Pa da sve što je protiv Zvezde vama je to super a naše vam ništa nevalja!!!Koji to su igrači prvi i koji to su igrači ubedljivo prvi kad su toliko loši.Pitam vas da smo ispali iz evrope i da smo drugi šta bi onda srali po ovom portalu kad vam i ovo nevalja,pa šta vam valja onda kreteni jedni.Da smo kao ovi bedni grobari verovatno bi nas obesili na Terazije pičke jedne bre.Majmuni jedni jel vi vidite da svi koji igrači se vrate u Partizan da nisu nikad i nigde igrali zato se i vraćaju u taj sektaški klub da bi se ogradili krmak Vuletić i drugi o njihove transvere.I tebi su to debilčino jedna usrana pojačanja neka…Bravo Deki i Zvezdo sad malo na odmor pa u nove bitke.A ovi nesrećnici što laju kao kučiću nek i dalje laju a takvima je mesto u kavezu pošto su nesrećni i bedni.

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 4, 2020 at 20:29

VALJDA STE SADA VIDELI KAKVE SU ZABLUDE PRIČE O “ DECI “ KOJA TREBA DA IGRAJU . ERAKOVIĆ JE ZALUTAO U PRVI TIM,KRSTOVIĆ U ZVEZDU,OVO ŠTO IGRAJU NIKOLIĆ I GAVRIĆ MOGU JA DA IGRAM,ALIBI IGRA,SVAKA LOPTA VRAĆENA UNAZAD. TO SU VELIKE ZABLUDE,MOŽDA ĆE ONI JEDNOG DANA BITI IGRAČI ALI SADA TO NISU. ZAMISLITE ERAKOVIĆA,NIKOLIĆA,GAVRIĆA,PETROVIĆA U EVROPSKIM MEČEVIMA . ZAR ONI DA NOSE ZVEZDINU IGRU ? SVAKI MEČ U EVROPI ĆEMO SA NJIMA IZGUBITI SA DVA – TRI GOLA RAZLIKE . KAD SU IZAŠLI KANGA,KATAI I FALĆINELI MI SMO POTPUNO STALI . OVA IGRA U DRUGOM POLUVREMENU JE BRUKA I SRAMOTA ,IMAO SAM OSEĆAJ NA KRAJU MEČA KAO KAD IZGUBIMO,TOLIKO SU ME IZNERVIRALI GAJIĆ KOJI MORA DA LETI IZ ZVEZDE, GOBELJIĆ KOJI APSOLUTNO NIŠTA NE ZNA, NIKOLIĆ,GAVRIĆ, PETROVIĆ,KRSTOVIĆ KOJI NE UME DA HODA A IGRA U ZVEZDI .

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 4, 2020 at 20:58

BRAVO DJOLE..PERFEKTNA ANALIZA..JA TO BRATE PRICAM VEC GODINU DANA..SVE SI IH LEPO NAVEO I PLUS VUKANOVIC,SPIRIDONOVIC I BEN ONAKO DEBEO KAO BUMBAR SU NIVO BEOGRADSKE ZONE..SA OVIM SASTAVOM IZ DRUGOG POLUVREMENA U EVROPI SVAKI PROSECAN KLUB BI NAM DAO PO 7+ LAGANO..TO SU SAMO NABEDJENI I IZVIKANI TALENTI JER MORAJU DA GURAJU NEKOG IZ OMLADINACA DA IH PRODAMO PO 200H EVRA I PROCENTE KOJI ZAVRSAVAJU U BUNAR

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 4, 2020 at 21:30

BRATE ŠTA VIŠE REĆI,STALNO ISTA PRIČA,OVAJ NAPREDAK JE VEROVATNO NAJGORA EKIPA U LIGI,DOŠLI LJUDI BEZ TRENERA, U TOTALNOM RASULU,POVEDEMO 2:0 U DEVETOM MINUTU I UMESTO DA IM DAMO 10 GOLOVA MI OVAKO SRAMNO ODIGRAMO,IGRAJUĆI U ŠIRINU I VRAĆAJUĆI LOPTU NAZAD ??? POD HITNO TREBA PRODATI SVE OVE IGRAČE KOJE SAM POMENUO,DOVESTI DESNOG BEKA,BAR JEDNOG ŠTOPERA, JOŠ JEDNOG ŠPICA KOJEG TREBA UPARITI SA FALĆINELIJEM KOJI JE VELIKO POJAČANJE…BOAĆIJA,PAVKOVA,VUKANIĆA,GOBELJIĆA ODMAH DANAS PRODATI ,OVE MLADE IGRAČE PROSLEDITI NA KALJENJE. POZDRAV BRATE,VIDIM DA TI JE KAO I MENI INTERES I USPEH ZVEZDE NAJVAŽNIJI ,NE ZABIJAŠ GLAVU U PESAK I PRIČAŠ ONO ŠTO VIDIŠ. SVAKO DOBRO.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 4, 2020 at 22:27

HVALA BRATE..PA VIDIS PO NIKU DA SAM I ZIVOT DAO ZA ZVEZDU I PRE DVE GODINE NA DERBIJU SAM IMAO INFARKT I SA TELEFONA SAM GLEDAO TEKMU POSLE OPERACIJE I LEKARI SE CUDILI A JA KAZEM ZA ZVEZDU ZIVIM A NE OD NJE..I NEĆU DA DOZVOLIM NAŠMRKANIM BALAVCIMA KOJI NEMAJU DVA PIŠANJA NA MARI DA LUPETAJU I DIZU U NEBESA NIKOLICA,PETROVICAI TE POLU IGRACE KOJI DA VREDE NESTO OTIMALI BI SE ZA NJIH A NE NA SILU IGRAJU..A ZNAS BRATE KOLIKO TAKVIH PETROVICA,NIKOLICA IMA U OPSTINSKIM LIGAMA..PA IMA BAR 50..I MI PRICAMO O EVROPI SA TIM KILAVCIMA..I SLEPAC VIDI DA VUKANOVIC,SPIRIDONOVIC,GOBELJIC,BEN SU IGRACI ZA PLAKANJE..DOVEDENI SU SAMO DA BI SE DOKTOR DIREKTOR,DZAJA I PJANOVIC UGRADJIVALI..AJ ZDRAVO

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 4, 2020 at 23:26

I JA SAM BRATE ŽIVOT DAO ZVEZDI,POTROŠIO MINIMUM 2 STANA I AUTO PRATEĆI JE SVUDA,TUKAO SE I KRVARIO ZA NJU, I DAN DANAS ZA NJU ŽIVIM I TAKO ĆE BITI DOK DIŠEM . OVA UPRAVA JE ZVEZDU SPASILA GAŠENJA,NAPRAVLJENI SU REZULTATI KOJE NIKO NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI,BILO JE GREŠAKA I BIĆE IH . DA POŽELIM TEBI I SVIM ZVEZDAŠIMA DOBRO ZDRAVLJE I DA NAS SVE ZAOBIĐE OVAJ UŽAS ,DA SE ŠTO PRE PRONAĐE VAKCINA ILI LEK ZA OVU KATASTROFU,DA SE VRATIMO NORMALNOM ŽIVOTU. PA DA OPET NAPUNIMO MARAKANU,DA BUDE 55 HILJADA NA TRIBINAMA A 20 HILJADA NAPOLJU, DA NAŠA DECA I UNUCI DOŽIVE ONO ŠTO SMO MI .SVAKO DOBRO .

Aleksa011 окт 5, 2020 at 01:28

Kakva mržnja prema srpskim igračima i klincima iz Zvezdine akademije, koji znaju sta je Zvezda i ljubav prema crveno-beloj boji. A koja paćenička i opsesivna ljubav prema strancima i crncima. Mislim da kad vidis stranca koji igra u Zvezdi da si spreman da odmah skineš gaće!!!

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 5, 2020 at 10:26

NEMA MRŽNJE PREMA SRPSKIM IGRAČIMA I KLINCIMA IZ ZVEZDINE AKADEMIJE,PRIČAM ONO ŠTO VIDIM , OVI IGRAČI KOJE SAM NAVEO SU PROSEČNI,NEMAJU KVALITET DA BUDU PRVOTIMCI .IGRAČE NE DELIM NA DOMAĆE I STRANE ,NITI IM GLEDAM BOJU KOŽE VEĆ SAMO DA LI IMAJU KVALITET ILI NE . OVO U VEZI GAĆA VEROVATNO PRIČAŠ IZ SOPSTVENOG ISKUSTVA, JA IH SKIDAM SAMO U ŽENSKOM DRUŠTVU .SVOJE NEVASPITANJE I FRUSTRACIJE LEČI NA DRUGOM MESTU,MENE UBUDUĆE ZAOBIĐI.

Reply
Aleksa011 окт 5, 2020 at 18:32

Ja ne balavim kada vidim crnce u dresu i gaćicama kao ti… i ja sam normalan navijač, a ne bot i sendvičar Terzin kao sto si ti – što se vidi iz aviona. I kako te nije sramota: em mrziš srpske igrače, em di botins, em si lud za Afrikancima.

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 5, 2020 at 19:19

VIDI ŠABANE ,JA NISAM NIČIJI BOT NI SENDVIČAR, SA ZVEZDOM SAM OBIŠAO SVET ,SVAKI PUT I KARTU SAM PLATIO ,NISAM RASISTA I GOVNO OD ČOVEKA KAO TI . PRE ĆE BITI DA SI NEKI FRANJEVAC KOJI SE LAŽNO PREDSTAVLJA . OD MENE MOŽEŠ SAMO JOGURT DA DOBIJEŠ KAD SE SAGNEŠ .

ĐOLE BARI 91 окт 5, 2020 at 19:29

PROČITAN SI PEŠKO FRANJEVAČKI.

Aleksa011 окт 5, 2020 at 23:39

Nisi mogao nista bolje da smislis? Ja, sto 25 godina u avgustu vec KUPIM pretplatne karte za fudbal i košarku. Ja što volim više Srbiju i Srbe fudbalere nego razne La Parle, Kanjase, Garsije, Žandere, Sanoge koje ti sanjaš i budis se očajan što nisu pored tebe u krevetu. Kako te nije sramota? Pališ se na Afro Amerikance, a mrziš Srbe…Fuj…

ĐOLE BARI 91 окт 6, 2020 at 11:28

PROČITAN SI DUPEDAVČE FRANJEVAČKI, ZATO TOLIKA NERVOZA. ZA KANJASA,ŽANDERA,LA PREVARU PRVI SAM NAPISAO DA NISU IGRAČI ZA ZVEZDU, TVOJ MENTALNI SKLOP ,AKO UOPŠTE ZNAŠ ŠTA JE TO,TI NE DOZVOLJAVA DA RAZUMEŠ DA NE GLEDAM BOJU KOŽE I NACIONALNOST IGRAČA KOJI IGRAJU U ZVEZDI VEĆ DA LI SU IGRAČI ILI NE . I TI MENI DA KAŽEŠ DA MRZIM SRBE ? MENI KOJI SAM KRVARIO ZA SRBIJU ,KOJI SAM ZAMALO ŽIVOT ZBOG NJE IZGUBIO ? VIŠE SAM ŽENA U ŽIVOTU IMAO NEGO ŠTO SI IH TI VIDEO,VIDIM OPSEDNUT SI GEJ MISLIMA,SVRATI KOD SVOG PROFE NA BAZEN DA OSTVARIŠ FANTAZIJE . VEOMA SI GLUP FEANJEVČE,RASISTA,PEŠKO, NISI MI SAGOVORNIK. UŽIVAJ U SVOJOJ BOLESTI .

Aleksa011 окт 7, 2020 at 01:58

Ma, ti si neka matora, izlapela dijabola! A te franjevce(a ja ih nazivam pravim imenom: grobljem) vitlao sam i vijao od Nemanjine do Autokomande godinama i godinama. Više sam ja otetih crno belih zastava doneo na Sever nego što možrš i da zamisliš. Ali nema veze…Neko više voli srpske fudbalere neko Afro crnce. Neko više voli Dekija Stankivića na klupi sa svim svojim manama, a neko voli da na Zvezdinoj klupi sedi stranac, po mogućstvu iz Afrike. I to je to.

ĐOLE BARI 91 окт 7, 2020 at 10:17

JA IM NISAM OTIMAO ZASTAVE NEGO SAM ULICE ČISTIO SA NJIMA. KOLIKO PUTA TREBA DA TI PONOVIM DA NE GLEDAM KO JE CRNAC A KO NE ,VEĆ DA LI JE IGRAČ ILI NIJE . RAZGOVARAJUĆI SA MNOM O FUDBALU TI BI SE NAĆUTAO , NAŠE FUDBALERE VOLIM KOLIKO I SRBIJU ALI TI SI RETARD KOJI NE RAZUME ŠTA MU SE GOVORI PA TI OPET KAŽEM DA ME ZAOBIĐEŠ DOK IMAŠ VREMENA .DEKIJA STANKOVIĆA SAM GLEDAO I OVDE I VIŠE PUTA U INTERU, BIO JE VELIKI IGRAČ,TEK TREBA DA SE DOKAŽE KAO TRENER . STALNO POMINJEŠ AFRIKANCE,ONI SU TI OPSESIJA,VEROVATNO SI PROBAO NEKI AFRIČKI . OPET TI KAŽEM SVRATI DO SVOG PROFE NA BAZEN DA SE SMIRIŠ MALO.

krvavi zvezdas-DE окт 4, 2020 at 20:18

OVAJ SPIRIDONOVIĆ JE VAN LA PREVARA..DECKO OPERISAN ZA FUDBAL..KAO I VUKANOVIĆ I BEN I ERAKOVIĆ

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 4, 2020 at 20:17

SREĆA PA NISU ISKORISTILI PENAL..OVO NE LIČI NA NISTA..GLODARI SE EXTRA POJAČALI I IMA DA NAS SAMELJU U DERBIJU

Reply

Leave a Comment