Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Ераковић још један Звездин „Орлић“

Изабраници Дејана Станковића бележе сјајне резултате. У првих девет одиграних кола у Суперлиги Србије Црвена звезда има максималан учинак од девет победа уз гол разлику 31:3 у корист нашег тима. Сјајне партије пружају наши првотимци, а нарочито они најмлађи, од којих су Његош Петровић, Вељко Николић и Жељко Гаврић добили позив у младу репрезентацију Србије, као и Страхиња Ераковић коме је ово први пут да се нашао на списку Орлића.

Селектор младе репрезентације Србије Илија Столица саопштио је списак играча на које рачуна за предстојеће мечеве у квалификацијама за Првенство Европе против – Пољске 9. октобра у Горњем Милановцу и Естоније у гостима, четири дана касније. На списку се налази већи број много млађих играча који представљају нови талас Србије, играчи рођени 2000. и млађи, они који ће нас практично представљати у новом циклусу квалификација.

Овога пута четворица фудбалера која носе црвено-бели дрес нашла су се на списку младе репрезентације – Његош Петровић, Вељко Николић, Жељко Гаврић и Страхиња Ераковић. Петровић је до сада наступио девет пута за наш национални тим, Гаврић је то учинио четири пута, а Николић је уписао прве минуте у младој репрезентацији против Летоније, док ће Страхиња Ераковић имати прилику да дебитује, што је логичан след догађаја, с обзиром да је млади дефанзивац, као и остали саиграча са списка, прошао све јуниорске селекције Србије.

Млади Ераковић је позивом у младу репрезентацију добио награду за одличне партије у омладинској селекцији Србије, али и у првом тиму Црвене звезде. Популарни Чупа је забележио скоро савршене партије у дресу Црвене звезде током ове сезоне тако да не чуди позив Илије Столице.

The post Ераковић још један Звездин „Орлић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment