Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Први пораз футсалера, Нишлије поквариле славље

Футсалери Црвене звезде поражени су први пут у историји клуба на премијери нове сезоне од нишке екипе Винтер Спорт у Хали спортова „Ранко Жеравица“ након великог преокрета у финишу – 4:5 (2:2).

Пре почетка меча Звездиним футсалерима додељени су медаље и пехар за шампионску титулу из протекле сезоне.

У слављеничком тону је протекао и почетак меча, црвено-бели су већ у 2.минуту преко Стојчевског повели, изједначио је П.Јовановић, да би Стојчевски у 5.минуту донео ново вођство. На полувреме се отишло са резултатом 2:2 након гола Максимовића са 10 метара.

У наставку су шампиони Србије стигли брзо до два гола у 27.минуту. Прво је на пас Стојчевског, Станојевић био спретан и прецизан, да би се пресинг исплатио већ после тридесетак секунди, када је лепу акцију голом крунисао Бојан Поповић.

Ипак, уследио је шок у финишу. Ранчић је смањио на 4:3, да би се у последњих тридесет секунди исплатила гостима игра са пет играча у пољу. Прво је Крстић неометан са друге стативе погодио за 4:4, да би у 39:59 велико славље и победу гостима донео Костић.

Црвена звезда – Винтер спорт 4:5 (2:2)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Без гледалацаСудије: Петар Радојчић, Драгутин Божовић и Предраг Вујић. Стрелци: 1:0 Стојчевски у 2, 1:1 П. Јовановић у 4, 2:1 Стојчевски у 5, 2:2 Максимовић (10м) у 19, 3:2 Станојевић у 27, 4:2 Поповић у 27, 4:3 Ранчић у 34, 4:4 Крстић у 40, 4:5 Костић у 40. минуту. Жути картони: Перић (Црвена звезда), Костић (Винтер спорт).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, СТАНОЈЕВИЋ, Сарић, Маринковић, Поповић, Копања, Радмановић.

ВИНТЕР СПОРТ: М. ЂОРЂЕВИЋ, РИСТИЋ, РАНЧИЋ, КОСТИЋ, ЈОВАНОВИЋ, Стаменковић, Максимовић, Ј. Ђорђевић, Радојичић, Н. Јовановић, Лекић, Крстић, Соколовић.

The post Први пораз футсалера, Нишлије поквариле славље appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment