Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Увек Звездо рачунај на нас

У новој епизоди серијала Звезда ТВ-а послушајте поруку Дејана Станковића и његових изабраника зашто је важно да купите, односно обовите вашу сезонску карту.

Наш клуб још једном користи прилику и позива све заљубљенике у црвено-беле боје да искористе прилику и обезбеде сезонске улазнице по ценама у претпродаји које ће важити до 30. септембра.

У години у којој обележавамо 30 година од освајања титуле првака Европе у Барију, имамо прилику да први пут у клупској историји освојимо четврту узастопну титулу првака државе. Циљ је и четврто узастопно учешће у групној фази УЕФА такмичења, где се надамо да ће УЕФА одобрити присуство публике.

Чињеница да се продаја сезонских карата одвија у моменту када због тренутне епидемије корона вируса није могуће присуство навијача на утакмицама, биће у историји записана као јединствен пример верности и подршке клубу, а ми ћемо знати адекватно да наградимо све који су купили сезонске карте у овом периоду.

Баш из тог разлога, јасну поруку и одговор зашто је важно обезбедити сезонску улазницу дали су вам у новој епизоди серијала Звезда ТВ-а шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић, капитен Милан Борјан, као и првотимци Марко Гобељић, Радован Панков и Жељко Гаврић.

The post Звезда ТВ | Увек Звездо рачунај на нас appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment