Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци без голова у Крушевцу

Ремизирали су наши јуниори у оквиру 11. кола Омладинске лиге Србије, упркос теренској иницијативи коју су имали у Крушевцу против домаћег Напретка. Недостајало је више среће у завршници изабраницима Марка Неђића, па је сусрет завршен без победника и голова (0:0).

Напредак – Црвена звезда 0:0

Стадион: „СЦ Радомир Мићић Миче“, Крушевац.

Судија: Милош Милановић.

Напредак: Бркић, Максимовић, Вељовић, Нуредини (од 77. Денић), Николић, Божовић (од 77. Јовичић), Темај, Ђековић, Младеновић, Маринковић (од 55. Дељанин), Милосављевић.

Црвена звезда: Ћопић, Лазић, Ђурић, Д. Петровић (од 83. Гајинов), Икановић (од 60. Деспотовски), Ћурић, Станковић, Стојановић (од 55. Пантић), Ј. Митуљикић (од 55. Н. Митуљикић, од 73. Боровић), Бранковић, Бачанин.

Жути картони: Милосављевић (Напредак), Лазић, Пантић (Црвена звезда).

Прво полувреме је у потпуности припало нашим бисерима, али су се домаћи феноменално бранили и тиме добрано отежавали Неђићевим пуленима да се упишу у стрелце. Ударци Бачанина, Бранковића и Станковића у интервала од 10. до 15. минута најавили су то да ће наши омладинци врло често покушавати да ударцима са дистанце матирају Бркића, а тиме су били донекле и условљени, јер је терен мањих димензија од оног на који су навикли.

Феноменалну прилику имао је Бачанин у 22. минуту када му је после центаршута Лазића, практично главом лопту на ногу спустио дефанзивац домаћих Младеновић, али је први стрелац лиге са неколико метара шутирао преко гола. Настављао је Бранковић да прети ударцима са дистанце. Посебно упечатљив био је онај из 40. минута када се затресла пречка Бркићевог гола, а наш везиста је са више од двадесет метара шутирао. Ређале су се добре прилике за наш тим као на траци, а Бачанин је у 44. минуту опет могао да постигне погодак, међутим Бркић је сјајно истрчао и успео да одбрани ударац нашег нападача, па се на одмор отишло без голова.

И у наставку игре су наши омладинци имали теренску иницијативу. Домаћи су изашли на терен дефанзивно, а наши бисери су покушавали, пре свега преко расположеног Станковића да преломе утакмицу. Неспретно је реаговао Бркић у 74. минуту и при испуцавању погодио Бачанина, али лопта није отишла у гол. Запретили су после прекида домаћи, свега два минута касније, Ђековић је шутирао из волеја и погодио пречку гола који чува Ћопић. До краја утакмице је Боровић у два наврата покушао, а феноменалну прилику имао је Бранковић када је у последњим тренуцима меча са двадесетак метара шутирао тик поред стативе. Упркос томе што су наши омладинци били бољи ривал на данашњем мечу, утакмица је завршена без победника и голова.

The post Омладинци без голова у Крушевцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment