Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти савладали вечитог ривала на старту новог шампионата

Ватерполисти Црвене звезде успешно су стартовали у новој сезони у оквиру Супер лиге Србије. На дорћолском базену пулени тренера Александра Филиповића савладали су вечитог ривала.

Црвена звезда – Партизан 12:9 (1:1, 6:3, 2:3, 3:2)

До половине друге деонице ватерполисти Партизана су успевали да одрже какву, такву резултатску равнотежу, али када су на нешто мање од 4 минута пре одласка на велики одмор црвено-бели голом Вељка Ранкосића повели са 5:2 може се слободно рећи да је питање победника било решено. До краја сусрета гости нису успели да приђу нашим ватерполистима на мање од два гола заостатка чиме се и дефинитивно показало да је екипа тренера Филиповића у овом моменту далеко квалитетнија од вечитог ривала.

Најефикаснији код победника био је Милан Вукићевић са шест постигнутих голова. Истакао се још Лазар Вићковић са два поготка, исто колико су код Партизана дали Андреја Шофранац и Марко Димитријевић.

У наредном 2. колу Супер ватерполо лиге Србије ватерполисти Црвене звезде гостују екипи Бањице која је на старту шампионата на свом базену доживела убедљив пораз од вероватно и главног фаворита за шампионски пехар екипе Нови Београд 11. април резултатом 19:2.

Базен: СЦ „Милан Гале Мушкатировић“
Судије: Анђелић и Раковић
Искључења: Црвена звезда 4, Партизан 9
Петерци: Црвена звезда 4 (2), Партизан 1 (1)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1 , Касум, Марковић, Суботић 1, Милојевић 1, Вићковић 2, Басара, Вукићевић 6, Шулц 1, Мејвис, Тртовић, Алексић, Смиљевић. Тренер: Филиповић.
ПАРТИЗАН: Булајић, Шофранац 2, Бараћ, Нешић, Гак, Јакшић, Цветковић, Митровић 1, Бановић 1, Бућан 1, Андрин 1, Димитријевић 2, Бјелопавловић, Живојиновић 1. Тренер: Королија

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 сеп 27, 2020 at 17:43

ČESTITKE MOMCIMA,SAMO NAPRED ,GAZI ZAGREPČANE.

Reply

Leave a Comment