Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић одабрао једанаесторицу играча за гостовање у Лучанима

У оквиру 9. кола Супер лиге Србије фудбалери Црвене звезде од 18 часова гостују у Лучанима екипи Младости.

Црвена звезда пред одлучујући европски меч који је на програму наредног четвртка у Јеревану, у граду на реци Бјелици тражи девету овосезонску узастопну победу. Како се сазнаје тренер Дејан Станковић на терен стадиона у Лучанима извешће следећи састав. На голу је неприкосновен капитен Милан Борјан. Пар централних бекова требали би да чине Радован Панков и Немања Милуновић, а по боковима дејствоваће Милан Гајић и Милан Родић. Двојац дефанзивних везних фудбалера чиниће Његош Петровић и Вељко Николић, док ће Мирко Иванић бити задужен за креацију Звездине игре. Крилне позиције су резервисане за Жељка Гаврића и Александра Катаија, док ће најистуренији у нападу и задужен за голове бити Дијего Фалћинели.

Треба напоменути да је последњих пет првенствених дуела који су одиграни на стадиону ФК Младост у Лучанима Црвена звезда решила у своју корист. Последњи пут црвено-бели у се из Лучана вратили без три бода још у сезони 2014/15 када је у оквиру 15. кола меч завршен поделом бодова 1:1, а једини стрелац за црвено-беле на том сусрету био је словеначки интернационалац Нејц Печник.

Повезане вести

1 comment

ZIKI сеп 26, 2020 at 20:56

јОШ САМ ПРИ СТАВУ АКО СЕ НЕ ПОБИЈЕДИ АРАРАТ,НЕ ПРЕЗИМИ У ЕВРОПИ ,УСКОРО ЋЕ И НАЈВАЖНИЈИ ДЕРБИ ,НЕ ЗАНИМА МЕ НЕРЈЕШЕНО ЖЕЛИМ ПОБИЈЕДУ У ТОМ БИ СЛУЧАЈУ ВЕЋ 70 ПОСТО ВЕЋ БИЛИ ПРВАЦИ,СВЕ ВЕ ПОБЈЕДЕ ПАДАЈУ У ВОДИ.ЗНАЧИ ПРОЛАЗАК У ГРУПНУ ФАЗУ ,ПОБЈЕДЕ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА И ВОЈВОДИНЕ И КОНАЧНО ОСВАЈАЊЕ ДУПЛЕ КРУНЕ И НАДАМ СЕ ПРЕКО 100 ПОСТИГНУТИХ ГОЛОВА.НАДАМ СЕ ДА СЕ ДОГОВАРАЈУ ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ СА ЈАЧИМ ПРОТИВНИЦИМА

Reply

Leave a Comment