Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Одржан безбедносни састанак пред почетак нове сезоне

Овај вид окупљања на почетку сваке сезоне постала је пракса, коју је наш Клуб примењује већ дуги низ година. Оно што је најважније, ова пракса се показала као врло корисна и неопходна за бољу и детаљнију међусобну комуникацију, која је, подсетићемо, довела и до тога да је наш Клуб од стране Евролиге препознат као партнер и клуб који је највише напредовао у безбедносном и организационом аспекту протекле сезоне, међу свим клубовима Евролиге и Еврокупа ЛИНК .

Представници МУП-а, Жандармерије, Управе за ванредне ситуације, Прекршајног суда, Безбедносно-информативне агенције, редарске службе “Сунчев круг”, али и КСС-а, Хале Александар Николић, ТВ Спорт клуб И ТВ Арена спорт и „Ticket vision“-а, су анализирали заједно са комесаром за безбедност Клуба, све информације и нове ставке у Евролигиним подзаконским актима, али и Ковид-19 протоколима прописаном од стране Владе Републике Србије и самог такмичења, Евролиге.

Због добро познате пандемије корона вируса, целокупна сезона, а посебно њен почетак ће бити врло специфични, али, као и увек, безбедност свих учесника је на првом месту! Ми се надамо да ће се ускоро и навијачима дозволити присуство на трибинама, наравно уз нове мере понашања, а како би све протекло у најбољем реду, било је неопходно да све детаље благовремено сви заједно прођемо и да евентуалне недоумице разјаснимо пре прве утакмице. Искористили смо прилику да се испред Клуба и директно захвалимо свим институцијама које су нам свесрдно помогле претходне сезоне да организацију утакмица подигнемо на највиши ниво у Евролиги – изјавио је комесар за безбедност КК Црвена звезда мтс, Вук Стевановић.

Клуб ће своје навијаче благовремено обавештавати о свим актуелностима и мерама у вези са предстојећим утакмицама.

The post Одржан безбедносни састанак пред почетак нове сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment