Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Младост Лучани

Фудбалери Црвене звезде одиграће сутра од 18 часова утакмицу 9. кола Суперлиге Србије против екипе Младости у Лучанима. Ово ће бити 34. сусрет црвено и плаво-белих.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Против Младости смо до сада одиграли 33 уткмице у свим такмичењима. Забележили смо 25 победе, шест ремија и само два пораза, уз гол разлику 73:27 у корист црвено-белих. Од почетка новог миленијума, наш тим је одиграо 22 утакмице против Младости и забележио је 18 победа, а пет пута је било нерешено, уз гол разлику 51:20 у корист нашег тима.

Најубедљивију победу Звезда је остварила 1. априла 2018. године када смо у утакмици Суперлиге савладали Младост у гостима резултатом 5:2. Голове за црвено-беле постигли су Александар Пешић (2), Славољуб Срнић, Лука Илић и Срђан Бабић.

Последњи сусрет са Лучанцима одиграли смо прошле сезоне у оквиру 19. кола Суперлиге Србије и тада смо забележили тријумф резулататом 1:0, а једини гол постигао је Ел Фарду Бен.

БУДИ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Директан пренос утакмице против Младости можете пратити на каналу Аренаспорт 1 са почетком у 18 часова. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на сваком мечу из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

У првих осам кола, Црвена звезда је једини тим који има максималан учинак од осам победа уз гол разлику 27:3. Дејана Станковића може да радује и чињеница да његов тим из кола у коло постиже велики број голова, а у стрелце се уписало чак 13 фудбалера. Екипа Младости је у првих осам кола забележила пет победа, један реми и два пораза. Тренутно се тим из Лучана налази на шестом месту са освојених 16 бодова.

РЕЧ НЕНАДА МИЛИЈАША

– Очекује нас тешко гостовање, играмо против Младости из Лучана, познато је да они играју добро код куће. Свесни смо да да неће бити лако, али исто тако постоји велика жеља и знамо шта нам је циљ, а то су нова три бода у првенству. Дуели пред европске утакмице су увек тешки, међутим концентрисани смо само на сутрашњи меч и верујем да ћемо успети да дођемо до победе – истакао је помоћни тренер и некадашњи капитен црвено-белих Ненад Милијаш.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу се налази Златко Зечевић. У одбрани су искусни Милош Шатара и капитен Иван Милошевић. По боковима делују Милош Цветковић и Петар Јовановић. У везном реду су Баха и Филип Станисављевић, као и Ђорђе Бабић и Александар Јешић. У самом шпицу Милан Бојовић и Обиора Одита.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар меча Младост – Црвена звезда биће Милан Илић из Ћуприје. Помагаће му Немања Петровић и Слободан Павловић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Петак, 25. септембар:

Вождовац – Раднички од 19 часова.

Субота, 26. септембар:

Чукарички – Мачва од 16 часова;
Јавор – Златибор од 16 часова;
Радник – Рад од 16 часова;
ТСЦ – Спартак од 16 часова.

Недеља, 27. септембар:

Напредак – Металац од 16 часова;
Пролетер Нови Пазар од 16 часова;

Понедељак, 28 септембар:

Инђија – Војводина од 16 часова;
Партизан – Бачка од 18 часова.

The post У сусрет противнику – Младост appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment