Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стигле две понуде за Боаћија

Један од приоритета нашег клуба до краја прелазног рока свакако је смањење гломазног играчког кадра. Претходних дана као готово извесни трансфери помињали су се одласци Ел Фарду Бена и Милоша Дегенека, а један од играча коме клуб сигурно неће правити проблеме око евентуалног одласка је и Ричмонд Боаћи.

Нападач из Гане много тога је дао Црвеној звезди, али након повратка на стадион „Рајко Митић“ из кинеске екипе Ђангсу из Нањинга никако не може услед честих повреда да повеже барем неколико мечева у континуитету у црвено-белом дресу услед чега је и његов у;инак на терену испод очекиваног. И поред свега наведеног како се сазнаје Црвена звезда је добила две озбиљне понуде за Ричмонда Боаћија. Прва стиже из Саудијске Арабије из клуба Ал-Тавун из Бураиде. Иако детаљи понуде још увек нису познати, према доступним информацијама клуб ју је прихватио и у наредним данима може се очекивати и озваничење трансфера.

Међутим, како данас јављају медији у Гани за Боаћија је интересовање показао и највећи египатски фудбалски клуб Замалек из Каира. Клуб који у својим витринама има преко 70 трофеја, наводно је спреман да за Боаћија издвоји 2 милиона евра што би и руководству нашег клуба сигурно било прихватљиво.

Остаје нам да сачекамо и видимо да ли ће се у данима пред нама неки од ових трансфера и реализовати.

Повезане вести

2 comments

deki сеп 26, 2020 at 11:54

За 2 милиона га дајте одмах, од када се вратио из Кине бије га малер са повредама , доста је Звезда на њему зарадила.

Reply
Aleksandar сеп 26, 2020 at 09:20

da li vi stvarno verujete u ovakve vesti,pa ih prenosite,da ce neko dati 2 miliona za igraca koji moze da ide u decembru i koji nije spojio 2 utakmice ko zna otkad?!

Reply

Leave a Comment