Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милијаш: „Увек на победу“

Помоћни тренер нашег клуба Ненад Милијаш на конференицији за штампу одржаној у Медија центру стадиона “Рајко Митић” изнео је очекивања пред дуел 9. кола Суперлиге Србије, који ће црвено-бели одиграти сутра од 18 часова против екипе Младости из Лучана на гостујућем терену.

Очекује нас тешко гостовање, играмо против Младости из Лучана, познато је да они играју добро код куће. Свесни смо да да неће бити лако, али исто тако постоји велика жеља и знамо шта нам је циљ, а то су нова три бода у првенству. Дуели пред европске утакмице су увек тешки, међутим сконцентрисани смо само на сутрашњи меч и верујем да ћемо успети да дођемо до победе – истакао је Ненад Милијаш.

Некадашњи капитен црвено-белих истакао је да наше момке сутра очекује тежак меч, али да од изабраника Дејана Станковића зависи исход дуела.

– Нешко Миловановић је дуго био тренер, сада се враћа, сви га ценимо и поштујемо, имаће велики мотив против Црвене звезде да се добро покажу и одиграју квалитетно. Није лако играти у Лучанима, са друге стране све зависи од нас, анализирали смо начин њихове игре и уколико уђемо добро у меч верујем да неће бити проблема да остваримо и девету победу у првенству.

Осврнуо се помоћни тренер нашег клуба и на утакмицу 4. кола квалификација за Лигу Европе.

– Морамо да се сконцентришемо на сутрашњи меч, тренутно нам је само утакмица против Младости у глави. Испратили смо меч Арарат – Цеље , знамо да ћемо играти против Арарата, ал и поред тога прво размишљамо о утакмици у првенству па се окрећемо припреми европског дуела.

Тежак распоред очекује наше момке у наредном периоду, међутим Ненад Милијаш не сумња у добре резултате пред репрезентативну паузу.

– Три различите утракмице нас очекују у наредном периоду, али у свакој имамо исти циљ а то је победа. Свака следећа утакмица је најбитније, Црвена звезда је клуб у коме нема мање важних утакмица, ми смо као и играчи свесни тога и на тај начин размишљамо. Што се тиче сутрашњег састава сви су здрави сем Боаћија, Саного је имао проблем са зглобом, али оно што је сигурно је да ће најбољих једанаест изаћи на терен. Попричаћемо са свима видећемо како се ко осећа а затим одлучити ко ће почети меч.

Изабраници Дејана Станковића остварили су осам победа у националном првенству, а утакмица против Младости из Лучана одлична је прилика да наставе низ добрих резултата у Суперлиги Србије.

Ова екипа је показала играма и резултатима да може много више, сигурно да из утакмице у утакмицу играју све боље. Цео стручни штаб укључујући и мене верује у њих и сигуран сам да ће са временом то бити на доста вишем нивоу. Имамо велики број квалитетних играча, који својим тренирањем и залагањем заслужују шансу. Осцилација има, али се трудимо да играчи који су најспремнији и психички и физички почну утакмицу – подвукао је Ненад Милијаш.

The post Милијаш: Увек на победу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment