Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда осигурала „десетке“ за будућност

Црвена звезда је данас продужила верност са талентованим Матејом Бачанином, дечаком рођеним 2003. године, али и потписала професионални уговор, такође са плејмејкером, али две године млађим – Матејом Радоњићем.

Матеја Бачанин је у наш клуб стигао још у априлу 2012. године из Смедерева. Годинама се профилисао као један од најталентованијих фудбалера рођених 2003. године, а у везном реду може да покрива све позиције, иако се најбоље сналази иза нападача. Он је пре три године потписао први професионални уговор са Црвеном звездом, а данас га је продужио. Бачанин је феноменалан ове сезоне и једна од главних узданица тренера Марка Неђића, с обзиром на то да је први стрелац Омладинске лиге Србије са девет постигнутих голова.

Велика је част продужити уговор са највећим клубом на Балкану. Ово је велики подстицај за мене да тренирам још преданије и пробам да стигнем до првог тима Црвене звезде, што је мој велики сан, а жеља ми је и да постигнем гол у вечитом дербију. Наставићу да радим као и до сада и сигуран сам да ће бити још голова – истакао је Бачанин.

Матеја Радоњић је овог лета појачао Црвену звезду, стигао је из Ниша и важи за једног од најталентованијих фудбалера у свом годишту. Рођен је 2005. године и ради се о играчу са сјајним плејмејкерским способностима које је већ почео да показује у дресу наше кадетске селекције, под командом тренера Срђана Стојчевског.

Испуњење дечачког сна. Ово ми је велика жеља од малих ногу и пресрећан сам што ми се испунило то да потпишем уговор са Црвеном звездом. Волео бих да дебитујем пред пуном Мараканом и да постигнем гол у дербију. До тада, има још посла, а први циљ је да освојимо титулу у Кадетској лиги Србије. Желео бих да се захвалим породици, пријатељима, тренеру и саиграчима што сам данас овде – рекао је Радоњић.

The post Звезда осигурала „десетке“ за будућност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment