Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица Омладинске школе

Наше бисере током викенда чека једанаест такмичарских утакмица, а пренос мечева омладинаца и кадета Црвене звезде, као и нашег развојног тима Графичара ћете бити у прилици да гледате уживо за јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ.

Омладинци Црвене звезде настављају поход ка шампионској титули, а следећи ривал који им се налази на том путу је екипа Напретка. Неђићеви пулени ће у недељу од 11 часова гостовати тиму из Крушевца, а уживо пренос тог меча ћете моћи да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у. Јуниори нашег развојног тима Графичара ће у суботу од 13 часова гостовати ТСЦ-у у Бачкој Тополи, где ће чета Дејана Симића коју на терену предводе Глушчевић, Радојевић, Стојановић и други црвено-бели бисери покушати да тријумфује на неугодном гостовању.

Расположен пред меч 11. кола Омладинске лиге Србије је талентовани везиста Црвене звезде Урош Бранковић.

Као и увек – идемо на победу. Нема разлике у нашем приступу и нашој филозофији када играмо утакмице, али свесни смо да неће бити лако. Свако мора да пружи максимум и да испуни оно што се захтева од њега. Уколико се то деси, неће бити проблема. Мислим да можемо да поновимо феноменалну игру коју смо демонстрирали против Бродарца, заправо верујем да смо у стању и боље од тога да одиграмо – рекао је Бранковић.

Кадети Црвене звезде ће такође у Крушевцу одмерити снаге са домаћим Напретком, али ће на терен изаћи одмах по завршетку меча наших омладинаца, тачније од 13 часова, а пренос тог меча ћете бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ. Тим Срђана Стојчевског ће тако пробати да понови партију против Бродарца из прошлог кола, када су ривала савладали резултатом 7:0. Кадети наше филијале Графичар ће у суботу од 11 гостовати ТСЦ-у у Бачкој Тополи, где ће пулени Николе Ђуровића покушати да наставе победнички низ.

Фудбалери нашег развојног тима Графичара ће у недељу од 16 часова дочекати Земун у жељи да Радомир Коковић, нови шеф стручног штаба, оствари још једну победу по доласку на клупу. Они су у среду савладали Борац у Чачку голом Илије Бабића и у добром расположењу дочекују сусрет који ћете бити у прилици да гледате уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, кадети – ТСЦ – Графичар

Субота, 11 часова, пионири – Графичар – Ада

Субота, 13 часова, омладинци – ТСЦ – Графичар

Субота, 13 часова, пионири – Црвена звезда – Рад

Субота, 16 часова, млађи пионири – Графичар – Партизан

Недеља, 10 часова, петлићи – Обреновац 1905 – Црвена звезда

Недеља, 11 часова, омладинци – Напредак – Црвена звезда

Недеља, 13 часова, кадети – Напредак – Црвена звезда

Недеља, 16 часова, ПЛС – Графичар – Земун

Недеља, 18 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Оле

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Синђелић

The post Најава преноса и распоред утакмица Омладинске школе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment