Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Орадеа и Борац тестирају Звезду пред старт Евролиге

Након одличних игара на незавршеном „Глориа купу“ у турској Анталији, победе над екипом Игокее и тријумфа над видно појачаном екипом барског Морнара, кошаркаши Црвене звезде улазе у фазу завршних припрема пред старт Евролиге. Први меч овосезонског елитног европског кошаркашког такмичења пулени тренера Саше Обрадовића одиграће у Истанбулу 2. октобра против Фенербахчеа, а до тог сусрета црвено-беле очекују још два припремна меча.

Како преноси страница „kkcz_insajder“ наши кошаркаши у четвртак 24. септембра угостиће румунску екипу ЦСМ Орадеа. Екипа из Трансилваније је троструки шампион Румуније, а дрес ове екипе носе тројица српских кошаркаша Павле Рељић, Драган Зековић и Никола Марковић.

Само два дана касније у суботу 26. септембра црвено-бели гостују у Чачку где ће се састати са екипом Борца која ће у предстојећој сезони дебитовати у најјачем рангу регионалне кошарке. Управо у дуелу са чачанском екипом очекује се да ће у црвено-белом дресу дебитовати и најновије појачање нашег клуба Емануел Тери који је на Мали Калемегдан стигао из израелског Хапоел Јерусалима.

Повезане вести

Leave a Comment