Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Лука Марковић на шестомесечној позајмици у Новом Пазару

Фудбалер Црвене звезде Лука Марковић представљен је данас као појачање Новог Пазара, у којем ће у наставку сезоне играти као позајмљен играч.

– „Хвала Пазарцима на указаном поверењу и срдачном пријему. Очекујем много победа и добар пласман на табели. Чуо сам све најбоље о клубу. Било је и других понуда, али послушао сам савет да дођем овде јер је то најбоље за мој даљи развој“, рекао је Марковић.

Двадесетогодишњи нападач је у млађим категоријама највише времена провео у Црвеној звезди, а наступао је још за Чукарички, као и Кротоне, Јувентус и Торино у Италији.

– „Жељан сам фудбала и једва чекам да се шефу (Кенану Колашинцу) ставим на располагање. Наше суперлигашке екипе имају добре појединце, а лига је у односу на ранији период достигла већи ниво и треба је даље развијати. Одлука да млади играчи обавезно буду у стартним поставама прави је потез“, оценио је Марковић.

Спортски директор пазарског суперлигаша Емир Бихорац навео је да је са Црвеном звездом постигнут договор о шестомесечној позајмици, али је изразио очекивање да ћа Марковић играти у Новом Пазару до краја сезоне.

– „Црвена звезда је препознала добар рад у нашем клубу, где ће њихов млади играч имати прилику за пуну афирмацију. Важно је и што ћемо имати проценте од наредних Марковићевих трансфера“, закључио је Бихорац.

Повезане вести

1 comment

Раде Р. Српска сеп 22, 2020 at 21:43

Марковић је на позајмици у Новом Пазару. Није ми јасно како ће онда Нови Пазар имати проценат од продаје Марковића,када је он уговором везан за Звезду?

Reply

Leave a Comment