Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСаопштењаФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

Након сусрета у Ужицу измеђи ФК Златибор Чајетина – ФК Партизан, Црвена звезда се јавности обратила саопштењем које преносимо у целости:

– „Бламажа за бламажом. Тако изгледа суђење у Суперлиги и рад судијске комисије Фудбалског савеза Србије. А председник ФСС Слависа Кокеза и даље ћути и не реагује. С времена на време пошаље по неког свог подређеног да се огласи или некога оправда, и ту се све завршава.

Фудбалски клуб Црвена звезда је на почетку ове сезоне упутио јавно писмо ФСС у коме је захтевала промене у судијској организацији. Промене у сваком аспекту рада судијске комисије и скидање са листе судије Данила Грујића после нарученог пенала у Крушевцу. Стрпљиво смо чекали и после серије све горих одлука (Нови Пазар, Војводина, Рад…) врхунац бруке смо видели вечерас у Ужицу. Судија Широки је досудио једанестерац Партизану по принципу “гужва је, нико неће видети да није пенал”. Али сви су видели његову намеру и задатак. Зато сада јавно тражимо смену председника судијске комисије ФСС Милана Караџића! Тражимо и да судије Грујић и Широки буду скинуте са листе судија.

Ово нису судијски превиди, ово су извршења наручених задатака. Знамо добро да је ово увод у вец виђени сценарио. Нећемо да дочекамо дерби и нову крађу, јер три пута смо већ покрадени и нећемо дозволити да се то и четврти пут деси!
Промене морају да уследе после оваквих бламирања!

Очигледно је да проблематични потпредседник ФК Партизан својим писањем по друштвеним мрежама покушава створити утисак у јавности да је његов клуб жртва, а све са циљем даљег отимања бодова Напретку, Златибору и другим клубовима.

Надамо се да се њихове отимачине неће завршити на новим изјавама потпредседника ФСС Марка Пантелића, како смо му се смучили, јер нећемо да ћутимо на ове безскрупулозне крађе! Партизану је већ поклоњено шест бодова ове сезоне!

Господо из фудбалског савеза добро се замислите.

Последњи пут вас упозоравамо да цемо се борити свим средствима да заштитимо Звездине интересе и да нећемо дозволити сценарио из 2017.“

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC сеп 21, 2020 at 13:33

DOBRO STE SE SETILI DA SE OGLASITE,OVO STO SE DESAVA U FUDBALU JE KATASTROFA,PRVO GROBLJE SE PREPIRE SA FSS KOLKO DUGUJE PARA,SALJU TRANSPARENTE NA UTAKMICAMA,IZLAZE NA ULICE,PRETE,PRVO FSS VI STE JEDNA GRUPA PLASLJIVACA,PANTELIC DAJE IZJAVU GDE SPOMINJE ZVEZDU I GROBLJE,STA JE ZVEZDA REKLA ZA VAS IZ FSS NISTA,OVI VAS VREDJAJU VI NESMETE DA PISNETE,ONDA IM SALJETE PODRSKU DA PRODJU DALJE,U PRAVU JE TRENER ZLATIBORCA,ONI PRITISKAJU SUDIJE SA SAOPSTENJIMA I KO ZNA CIME VISE,VI SE IGRATE IZ FSS,DELIJE CUTE ZA SAD,STA CETE AKO MI IZADJEMO NA ULICE,IMA BRE DA LETITE UJUTRU,SRAM VAS BILO,TI PANTELICU POGOTOVO,SAVICEVICA JEDNOG SMO OTERALI A NECEMO TEBE,NEMOJ DA TE ZVEZDINI NAVIJACI OMRZE,PO MENI SUDIJE TREBAJU DA IDU U POLICIJU I DAJU IZJAVU KO IH JE NATERAO DA SUDE OVAKO,DA SUDSKA KOMISIJA SVI U POLICIJU DA VIDIMO KO ZA KOGA RADI

Reply

Leave a Comment