Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гаврић: „Штета што навијачи нису видели овај гол“

Изабраници Дејана Станковића и после одиграног 8. кола Суперлиге Србије остали су једина непоражена екипа у лиги, а стрелац другог поготка на утакмици против Вождовца Жељко Гаврић изнео је утиске по завршетку дуела у ком су црвено-бели момци постигли шест голова.

– Пре свега сам задовољан због победе и добре игре целог тима. Увек је тешко играти после европске утакмице, а нарочито после меча који смо одиграли пре пар дана. Веома сам срећан што сам се поново уписао у листу стрелаца. Штета што навијачи нису били у прилици да уживо виде гол који сам постигао, али сам сигуран да ћу у наредном периоду и у њиховом присуству постићи леп погодак. Остаје жал што против Омоније нисам успео да постигнем гол, шутирао сам из сличне позиције као што је то било вечерас, међутим мало је недостајало да погодим мрежу ривала – истакао је Жељко Гаврић.

Момак који игра на позицији левог крила уписао је и трећи погодак у црвено-белом дресу.

– На вечерашњој утакмици успели смо да постигнемо неколико лепих голова, Вељко Николић и Мирко Иванић поново су на сјајан начин успели да се упишу у листу стрелаца, али бих могао да каже да сам вечерас постигао најлепши гол. Шалим се наравно, најбитније је да смо уписали још једну победу, која је резултат рада целог тима. Добра игра коју смо приказали нам много значи у овом тренутку, битно је да додатно подигнемо самопоуздање пред изазове који нас очекују у наредном периоду – закључио је Жељко Гаврић.

The post Гаврић: Штета што навијачи нису видели овај гол appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ГоранМ_2469 сеп 21, 2020 at 17:27

Веровао сам у тебе да ћеш показати своје умеће и у то сам се синоћ уверио, алал вера мајсторе и само да те брзо не продају…

Reply

Leave a Comment