Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Преокрет омладинаца против Бродарца

Феноменални су били наши омладинци и убедљиво савладали Бродарац резултатом 4:1, упркос томе што су имали играча мање током већег дела меча, као и гол заостатка на полувремену. Пулени Марка Неђића су се тако вратили на лидерску позицију, а поготке су постизали Никола Кнежевић, Никола Митуљикић, Урош Бранковић и Марко Стојановић, ипак треба споменути и Уроша Лазића, момка који је ушао на старту другог полувремена и меч завршио са три асистенције.

Црвена звезда – Бродарац 4:1 (0:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Новак Симовић.

Стрелци: Кнежевић у 47, Н. Митуљикић у 62, Бранковић у 82. и Стојановић у 90. минуту за Црвену звезду, а Паић у 35. минуту за Бродарац.

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски (од 85. Икановић), Крстић, Ђурић, Д. Петровић, Пантић, Ћурић, Станковић (од 85. Стојановић), Кнежевић (од 72. Бранковић), Н. Митуљикић (од 72. Ј. Митуљикић) Бачанин (од 46. Лазић).

Бродарац: Новић, Нешић, Мисић, Илић (од 65. Стојановић), Паић, Марјановић, Миладиновић (од 34. Мандарић), Лада, Младеновић (од 54. Луковић), Томовић (од 85. Зечевић), Маринковић (од 54. Ђорђевић).

Жути картони: Станковић, Ћурић (Црвена звезда), Мисић, Лада, Марјановић (Бродарац).

Црвени картони: Крстић (Црвена звезда), Марјановић (Бродарац).

Изашао је Бачанин пред голмана гостију већ у петом минуту, али је сувише оклевао и био неодлучан, па је Новић имао времена да интервенише. Уследио је миран период игре после прилике првог стрелца лиге, али и три лоша минута за наше бисере, током који смо остали са играчем мање и примили погодак. Прво је Крстић у 32. минуту искључен из игре, а потом је Паић био највиши у скоку и погодио Ћопићеву мрежу. Шутирао је Станковић у последњим секундама првог полувремена, али поред гола.

И онда, тотална доминација наших омладинаца у другом полувремену. Урадио је Неђић праву ствар тиме што је у игру увео Лазића, који је меч завршио са три асистенције. Играо се 46. минут када је феноменално комбиновао са Кнежевићем који је са ивице казненог простора погодио рашље Новићевог гола и најавио све оно што је уследило до краја меча. Већ у 62. минуту су Неђићеви пулени преокренули резултат. Лазић је био тај који је прошао по десном боку и послао хируршки прецизан центаршут за Николу Митуљикића који се поклонио и послао лопту у гол.

Бранковићева стопостотна прилика и Петровићев покушај главом када је погодио пречку још више дају на убедљивости наших бисера. Играо се 82. минут када је Јован Митуљикић феноменално надмудрио Новића који је излетео и само пустио да лопта прође поред обојице, а потом упослио Бранковића који овог пута не маши. Коначан резултат поставио је Стојановић у 90. минуту када га је Лазић упослио, а везиста који је тек ушао са клупе са неколико метара послао лопту у мрежу.

The post Преокрет омладинаца против Бродарца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE сеп 20, 2020 at 00:01

GLEDAO SAM TEKMU I LEPO SU IGRALI ALI ME NAŠI KADETI ODUŠEVLJAVAJU KAKO IGRAJU…BAŠ SVI DO JEDNOG SU ISTOG KVALITETA I IGRAJU AGRESIVNO..SVAKA ČAST

Reply

Leave a Comment