Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Мркела: „Циљ је да прођемо у Лигу Европе“

Спортски директор Фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела рекао је да је циљ пласман у Лигу Европе. Након неуспешног покушаја да се тим домогне Лиге шампиона или барем директног пласмана у Лигу Европе да је Омонија савладана на Кипру, Звезда ће морати да игра у плеј-офу за друго по реду најјаче европско такмичење.

Састаће се Црвена звезда у директној борби за пласман у Лигу Европе са бољим из дуела Арарат-Јерменија Јереван – Цеље.

– „Увек сам говорио да када добијете шампиона неке државе, то не може да буде лако. Ко год да прође у дуелу Арарата и Цеља је тежак противник. Могло је да буде и горе да смо извукли Селтик или Лудогорец, али у сваком случају, наш циљ је да прођемо, да се квалификујемо у Лигу Европе и учинићемо све да се то деси“ – почео је Мркела.

И трећи пут заредом у квалификацијама за европска такмичења, Црвена звезда ће бити гост.

– „То је лоша ствар. Трећи пут смо гости, немамо могућност да играмо на нашем стадиону где смо најбољи. Ипак, понављам, циљ је да прођемо у Лигу Европе. Где год да се игра, покушаћемо да остваримо то“ – подвлачи Мркела.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE сеп 18, 2020 at 17:18

CILJ JE JASAN..TI I TERZIĆ STE OBIČNE BITANGE..DOVEDETE 30 IGRAČA KOJE NE BI DOVELA NI SURDULICA ..SRAM VAM BILO LOPOVI JEDNI DA NAŠA ZVEZDA DRHTI OD OMONIJE,CELJA,ARARATA..ZAŠTO??? PITAM ZAŠTO TO RADITE TOLIKO OČIGLEDNO..JA RAZUMEM DA KRADUCKATE MALO ALI VI STE GORI NEGO DJILAS

Reply
Tijano сеп 19, 2020 at 13:11

Veci du lopovi čak i od braće Vučić!

Reply

Leave a Comment