Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМоја Црвена звездаНајновијеФудбал

Безидејна Звезда ће морати да се задовољи плејофом за Лигу Европе

ОМОНИЈА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА  1:1 (1:1); након пенала 4:2

 

Фудбалери Црвене звезде ове године неће учествовати у групној фази Лиге шампиона. Шампион Кипра био је бољи у трећем колу квалификација након извођења пенала, па је наш тим тако послао у плејоф за улазак у Лигу Европе. Резултат након регуларног дела и продужетака био је 1:1, а једини гол за наш тим дело је Мирка Иванића. Домаћин је погодио све пенале, док за наш тим голове нису постигли Фалћинели и Дегенек.

Време у главном граду Кипра није било нимало пријатно за спортски догађај високог улога. Температура од преко 30 степени и веома тежак ваздух за дисање нису били савезници играчима на терену, а посебно не нашим момцима, који нису претерано навикнути на такве услове. Ипак, као и увек до сада, та чињеница никако не треба да представља алиби професионалним фудбалерима. Да ли је утакмица могла да оде на нашу воденицу у регуларном делу, остаће у домену „шта би било кад би било“, али лоша игра једном мора доћи и на наплату. То се десило управо овог пута.

Иако се звездашка јавност плашила да ћемо бити лишени помоћи два, можда и понајбоља играча, сви страхови су уклоњени оног момента када су изашли званични састави. А тада смо добили одговор да је Дејан Станковић извео најјачи тим у Никозији. Јасно, још увек недовољно уиграни Фалћинели, играч пројектован за ударну иглу црвено-беле офанзиве, меч је почео са клупе, док је место најистуренијег заузео Алекса Вукановић. Иза њега, заиграла су четворица фантастичних офанзивних везних играча: споменути двојац Бен-Катаи појачан са двојицом врло покретљивих играча, Иванићем и Кангом. Као што смо и навикли, дефанзиван посао у везном реду одрађивао је Саного. Испред Борјана гледали смо Гобељића и Родића на бековима, односно Милуновића и Дегенека као централне дефанзивце.

Једино, можда и прегрубо речено, изненађење у редовима Омоније, било је играње резервисте Какулија, од почетка.

Први покушај у трећем минуту имали су домаћи – Тијаго је шутирао који метар преко гола са дистанце. А већ у наредном минуту Бен је покушао да стигне до једне лошије враћене лопте ка голману Фабиану, када је био оборен од стране последњег играча одбране. Судија Каванаг се није огласио, а да јесте, био би то засигурно црвени картон. Очигледно је било са старта меча је дозвољавао оштрију игру.

Како је Тијаго шутирао у трећем, тако је и Канга покушао у 8. минуту, с тим што је наша екипа добила и први корнер јер је неког закачила лопта. После којег није било опасности.

На основу првих десет минута стекао се утисак да су обе екипе „покушавале да играју фудбал“. Није се претерано тактизирало, видели смо доста неуспешних продора са обе стране.

Најозбиљнији шут у првих 15 минута видели смо у 13.-ом, од стране Мирка Иванића. На начин на који је постигао гол против Чукаричког, покушао је и против Омоније, али је лопту која је одскочила успео да одбије Фабијано.

Грешку и отворену контру од стране Канге из 15. минута морао је да исправља Саного, добивши жути картон. Никако није било добро што је наш задњи везни већ у уводу у меч „пожутео“. Поједини наши играчи нису ушли са максималном концентрацијом у овај меч.

Након 23. минута игре, Каванаг прекида сусрет, како би се играчи освежили. До тада, иако није било прилика, могло се рећи да је наш тим за нијансу био бољи. Како је пауза истекла, тако је и Бен покушао главом преко гола, на центаршут Гобељића. Пресинг нашиг играча на противничког голмана често је урађала плодом, па су „црвени“ (дана су играли у црвеној гарнитури) тешко износили лопту на наш део терена.

Играчи Омоније су у 30. минуту извели три везана корнера, а трећи је био кобан по наш тим. Иако се знало како Кипрани изводе корнере (баш тако су извели сва три – на гол линију), Борјан није био добро постављен, нити је добро интервенисао. Након корнера Гомеза, лопта се помоћу нашег голмана и стативе одбила до Луфнера, па у мрежу за 1:0.

Покушала је Звезда одмах да се врати. Најпре је Канга солидно шутирао са дистанце, да би потов и Иванић покушао главом након корнера (који центиметар му је фалио да боље захвати лопту). И још једном је пробао Канга, по трећи пут данас у 34. минуту – слично као и сваки пут. Око метар, два поред леве стативе. Серију удараца из даљине наставио је и Бен, минут касније.

У 39. минуту још једном је покушао Гелор. Овај пут је био веома, веома близу, али је и тада лопта неког закачила па смо добили пети корнер.

Од водећег гола Омоније на терену је постојао само један тим, а можемо слободно рећи и пре постизања тог поготка. Јасно се видело да је квалитет на Звездиној страни, али реализације, па чак ни стопостотних прилика није било. Одбрана Кипрана била је дисциплинована, па су се играчи у тегет дресовима (наши резервни дресови) највише опредељивали за шутеве с дистанце.

Ипак, први прави центаршут и прва права прилика нашег тима материјализована је. Бен је центрирао са десне стране, „у трепавицу“ погодио Иванића који ове сезоне на све начине постиже голове – па је тако главом лако матирао Фабијана. У право време је Звезда изједначила на 1:1, у последњем минуту првог дела сусрета.

На основу игре из првих 45 минута, било би прилично незаслужено да је на семафору остало 1:0. Ипак дуо Бен-Иванић побринуо се да правда буде задовољена, па је тако Звезда ипак успела да материјализује доминацију након водећег гола Кипрана. Истини за вољу, мањкало је креације, нисмо лако улазили у шансе, али смо миц по миц начињали домаћина ударцима из даљине. Након тек другог употребљивог центаршута успели смо да стигнемо и до изједначења.

Током петнаестоминутне паузе није било промена састава.

Након два минута игре у наставку, покушао је Катаи искоса са леве стране, али је Фабиано успео да избоксује лопту ка својим играчима.

Доста је растрзано почело друго полувреме, није било течности у игри оба тима. У 52. минут бележимо жути картон за Катаија, који је на непрописан начин зауставио брз напад Омоније. На тај брзи напад Звезда је одговорила истом мером, па је на исти начин и заустављена наша контра. Овај пут – имали смо слободан ударац са 25 метара, по средини гола. Одличан ударац Катаија крајњим напором је зауставио Фабијано и спровео лопту у корнер.

Веома опасан напад и прилику за Омонију видели смо у 56. минуту. Лопту је по десној страни добио Ботеак , наместио се на шут, али је лопта закачила Милуновића тек толико да оде поред гола.

Није Звезда имала идеја у нападу, генерално, и то не само у наставку. Много шутева из даљине, од којих су само два била изразито опасна. Ван тога, једину праву прилику коју смо направили претворили смо у гол. Ипак, лопта је стално била у ногама наших играча.

До нове прилике чекао се 61. минут. То можемо назвати и најбољом приликом за наш тим након изједначујућег гола. После лепе акције по десној страни, Гобељић је сјајно вратио лопту на ивицу шеснаестерца, где је дочекао Иванић, из прве шутирао, али само у спољни део мреже.

Само један минут требао је Омонији да још жешће узврати. Папулис је петљао око нашег шеснаестерца, а потом и пронашао рупу у одбрани како би протурио лопту до Витора Гомеша, који из прве шаље пројектил, али мало поред Борјановог гола.

У 65. минуту Какулиса је заменио Сене, а два минута након тога, може се рећи да се Борјан искупио за грешку из 31. минута. Одбранио је оно што се не брани. Ботеак је ухватио сјајан, разоран волеј, са неких 8-9 метара, али је наш голман фантастичном парадом послао лопту у корнер. Свакако је то био период игре који је припадао Кипранима, који су били знатно опаснији него у првом полувремену.

У 70. минуту и друга пауза због лошијих услова за фудбал. Пауза која је морала да унесе свежину у наш тим. Јасно је било да што се утакмица ближила крају нашим играчима је било све теже, а Кипрани су ипак навикли на такве услове.

Играо се 75. минут када је Црвена звезда пропустила колосалну прилику. Бен је имао пуно простора по средини, вукао је лопту и напослетку упослио Родића на левој страни. Милан је погледао ка средини и упутио перфектан повратни пас ка Бену, који са беле тачке шутира из прве и погађа једног од дефанзиваца домаћих. То је била најбоља прилика на мечу.

Ни четири минута касније није имао среће наш тамнопути офанзивац. Тада је из све снаге тукао са неких 20 метара, али је лопта прохујала поред десне стативе. Стварно штета што већина тих шутева из добрих позиција није погађала оквир гола. Пад снаге и концентрације осећао се на обе стране, па отуда све више покушаја како се приближавао крај сусрета.

Како би освежио средину терена, Станковић је увео Јованчића уместо стрелца јединог гола за наш тим до тог тренутка – Иванића. Због оштрог старта над Кангом, Жорди Гомес је добио жути картон. Трећи у екипи Омоније.

Изгледа да је Канга данас помало и нервирао саиграче непрестаним покушајима са дистанце. Често су после истих наши играчи ширили руке и гестикулирали ка Габонцу.

У 88. минуту је и Јованчић окушао срећу из далека. Његов слабашан шут по земљи одлази мало поред гола. Минут касније, Фалћинели је заменио вечерас неприметног Вукановића.

Покушавала је Звезда до краја (укључујући и три минута надокнаде), понајвише након прекида, али није било промене резултата, па смо, по први пут ове сезоне, ушли у продужетке. А што се статистике тиче, она је у великој мери била на нашој страни, што се посебно огледало у поседу лопте и броју удараца (16:7).

Продужетак је почео жутим картом за Кусулоса, након судара са Фалћинелијем.

У првих десет минута продужетака апсолутно се ништа вредно помена није десило. Веома се опрезно играло са обе стране, вероватно је такву игру условила и нешто већа физичка потрошња услед лошијих временских услова. Тек у 104. минуту бележимо лукав покушај Гомеша из велике удаљености, али није био прецизан. У сваком случају, први продужетак је прошао као да се није ни играо. Као да су играчи што пре желели да се изводе једанаестерци.

Оно што је уливало наду у другом продужетку, јесте улазак Жељка Гаврића пред крај првог, уместо исцрпљеног Катаија. Такође, можда и касније него што се очекивало, Родића је заменио Гајић. На другој страни освежење у тиму представљао је Лоизу.

Било је речи о томе како ће наш тим пун физички потенцијал показати након мини припрема током репрезентативне паузе, међутим, то бар засад није случај. Наши играчи су добро стајали на терену све до неког 60. минута, када се јасно видело да је потрошња била већа од објективних могућности.

Иако је играчки квалитет у потпуности на нашој страни, није било снаге, нити енергије да се пред крај меча, па и у продужецима нападне и забележи победа. Много грчева, повреда, храмљања… а мало фудбала. Ипак, да не буде баш тако побринуо се Гаврић у 112. минуту. Сјајно је прошао, наместио себи простор за шут, али је лопта одлетела тик преко гола.

У последњим минутима меча, бележимо и картоне за Гајића и Милуновића. И то је било све за пола сата продужетака. Само једна прилика за Гаврића довољан је показатељ какав је био квалитет игре, сви играчи као да су само чекали пенале.

Први пенал извео је млади Гаврић и више него сигурним ударцем „пробио је лед“. Истом мером узвратио је и капитен домаћих, Жорди Гомез – 1:1 након прве серије.

Друга серија започета је прецизним шутем нашег најбољег извођача пенала – Бена. По средини, јако. Такође, Витор Гомеш је веома сталожено и мирно пласирао лопту у супротан угао за 2:2.

Италијан Фалћинели је отворио трећу серију на веома лош начин по наш тим. Прочитао је његов шут Фабијано и Омонија је имала прилику да поведе. Ту прилику лако је искористио Асанте за 3:2.

Четврти извођач за наш тим био је Милош Дегенек. Још једном је Фабиано победио, тако да је Звезду само чудо могло да спасе. Меч лопту имао је Лецјакс, а исту је и искористио. Омонија иде у плејоф за Лигу шампиона.

Како је Звезда играла већи део меча – тако је и прошла. Црвена звезда неће трећи пут заредом наступати у групној фази најјачег клупског, европског такмичења након пораза од слабијег ривала. За утеху нашем тиму остаје нада да ипак могу доћи до група једног (оног слабијег) европског такмичења. Ишчекује нас жреб за плејоф, а по приказаној игри из Никозије, надаћемо се да нам неће запасти противник квалитета сличног Кипранима.

Никако не можемо бити задовољни физичким стањем наших играча свега након сат времена игре. Никако не можемо бити задовољни чињеницом да нисмо створили више од 2-3 озбиљне прилике. Никако не можемо бити задовољни тек једним покушајем вредног помена у продужецима. Никако, бар не против Омоније јер се мислило да смо превазишли противнике таквог реномеа.

 

 

Никозија – Стадион ГСП. Судија: Крис Каванаг. Помоћници: Мирољуб Петковић и Милош Мишкељин. Жути картони: Хубочан, Ланг, Гомес, Кусулос, Сене (Омонија), Саного, Катаи, Гајић, Милуновић (Ц.Звезда) Црвени картони: – Стрелци: 1:0 Луфнер (31. минут), 1:1 Иванић (45. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Милуновић, Дегенек, Родић (од 105. Гајић), Саного, Канга, Катаи (од 101. Гаврић), Иванић (од 81. Јованчић), Бен, Вукановић (од 89. Фалћинели). Тренер: Дејан Станковић

Омонија: Фабиано, Ланг, Хубочан (од 90. Кусулос), Луфтнер, Лецјакс, Папулис (од 98. Лоизу), Жорди Гомез, Витор Гомеш, Тијаго (од 118. Асанте), Какули (од 65. Сене), Ботеак. Тренер: Хенинг Берг

Повезане вести

44 comments

Kalderon сеп 17, 2020 at 14:05

Opet govna grobarska zele Zvezdi neki restart gledajte u vasu avliju Franjevci

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 17, 2020 at 13:39

DAJ BOZE SADA DA IZVUCEMO SELTIK ILI LUDOGOREC DA NAS JOS JEDNOM PONIZE I VRATE GDE NAM JE MESTO..BEOGRADSKA ZONA..POD HITNO RESTART

Reply
Kalderon сеп 17, 2020 at 10:54

Zvezdi treba dva krstena beka koji jedu zivu decu po bokovima ,Zvezdi treba stoper brz kao zmija koji moze da spreci kontru kada izadjemo visoko, Zvezdi treba centarfor koji moze da probije jedan na jedan i koji ne razigrava saigrace nego daje golove,Zvezdi treba trener koji se nece uciti u istoj.Pazi gubis polufinale kupa, gubis ligu sampiona trener koji je legenda kluba i voli klub podnosi ostavku.Nikada nisam prezalio prodaju Ristica koji igra kao furija ima top u levici i centarsut samo takav.Skautihg sluzba losa to je fakat jer kada dovodis igraca mora da ga pratis duzi period ali ne preko neta moras da odes u sredinu gde zivi da vidis kakav je covek da vidis odnos prema saigracima pa tek ostalo ej skauting je kao i spijunaza primas mnogo informacija a tvoje je da ih desifrujes.Rad u mladjim selekcijama gde ne mozes da napravis jednog beka a sta radis onda majstore?Uciklusu recimo recimo od sest godina dve pionir dve kadet i dve omladinac ako ne izbacis bar dva ekstra igraca za prvi tim dzaba si krecio.Sportski direktor kmora da bude covek sa mnogo dobrim vezama na svim kontinentima, pusti ti Surdulicu Zlatibor i ostalu boraniju a ligu sampiona kad cemo ponovo videti tesko napravio si gresku ubio si Stankovica cim si ga postavio posle Miloja, to je isto da u Barsu dovedes igraca posle Mesija i onda navijaci cekaju da vide novog Mesija a to ne biva bas.

Reply
Veteran Sever сеп 17, 2020 at 11:43

Pogadjas u metu, brate Kalderon. Ja za naše bekove i štopere pisem vec dugo da su to polu igrači, nedorasli ozbiljnom fudbalu i vidim da mnogi zatvaraju oči. Koji Degenek? Spor, lose postavljanje, ne ume da čita igru. Milun? Igra glavom je li…pa bek groblja Miletić skiči za dve glave iznad Miluna i da gol. I mi 70 posto golova primamo iz nabačenih lopti. A kad ponenuh groblje, ceo fudbalski Beograd zna kako oni igraju protiv nas, samo naši treneri ne znaju: izvla čenje Degeneka i Miluna van šesnaesterca, i onda im tako sporim i tehnicki slabim prave „livadu“ i prolaze i – pobeđuju. Štoperi nam trebaju brzi, eksplozivni, koji znaju iznositi loptu! Mislim da smo ubili Pankova, izgubio je totalno samopuzdanje, pravi greske. Momak nije vezao tri utakmice u startnoj postavi.A čini mi se da liči na ozbiljnog i modernog štopera.Erakovica cemo prodati ili ga ugasiti.. Ozbiljnu šansu sigurno nece dobiti.Bek Rodić? Pa to je već zezanje…Čivek ne moze dva bega po krilu da izvede. Stalno povređen, polu povredjen, izgleda kao da ce umreti na terenu. Gobelja? Od njega napravuti štopera.. nije za beka. Špicevi? Revija šifonjera, nekakvih „sidraša“, koji ne mogu u igri jedan na jedan nikog živog da zaobiđu….Itd, Utd…Nije mi dobro…

Reply
Bari 1991 сеп 17, 2020 at 07:45

Ja bih zamolio Stankovića da podhitno da ostavku,jer bio je on igračina i ok je čovjek,ali na prvu se vidi da nema on trenersku inteligenciju,on se bukvalno uči trenerstvu.Ali to je bilo jasno kao dana već posle polufinala kupa sa grobarima,i tada je trebalo da se makne.Mislim da je Zvezda veopski rekorder u upropašćavanju svojih talenata i užasnim akvizicijama stranih igrača,a to ide na račun kako svih trenera u zadnjih 10 godina tako i na groznu upravu!

Reply
Mississauga сеп 17, 2020 at 03:40

Još jednom se pokazalo da bez privatizacije nema sreće.
Ovo što se radi u našem fudbalu je baš ponižavajuće.
A Deki ? Užas !

Reply
Otpisani101 сеп 17, 2020 at 00:19

I za laku noc,tirana je pokazala koliko zna dejan stankovic…

Reply
Otpisani101 сеп 17, 2020 at 00:11

Budimo realni…terzic poceo da radi kao covic u kosarci do obradovica…trener pocetnik koji cak hvali igru i kao nije postignut gol u ocajnoj postavci i igri i da ne pisem dalje…iskreno i lalatovic bi sa ovim igracima pojeo omoniju…ajde opet iskreno,kanga ,kataji pa ovaj sastav je duplo bolji od miloja i opet kvazi trener nije prosao prosecnu omoniju…stankovicu napolje jer ce nas partizan ponizavati u derbiju…jer stankovic izgubio kup izgubio od omonije covek nijednu oxbiljnu utakmicu nije dobio…

Reply
Delije Sever Ns сеп 16, 2020 at 23:37

Ljudi…Lepo je bilo biti Zvezdaš 91,Lepo je biti bilo Zvezdaš 2017,2018,2019…Bilo je lepo biti Zvezdaš u silnim titulama,kupovima i pobedama u derbijima sve je to bilo lepo jel tako…Ja kao velik Zvezdaš jeste da patim,da mi je teško posle ovog sramnog neuspeha ali život mora da ide dalje nemože da stane.Da je bilo loše loše je,da je moglo bolje moglo je i moralo protiv ovih loših Kiprana a zašto nije to svi znamo i mi nemožemo da promenimo ništa sad.Teško jeste mnogo pravim onim Zvezdašima a ne lažnim.Ljudi ajmo da dignemo glavu gore i da podržimo ovo što imamo pošto još ništa nije izgubljeno na korak smo od evrope i ponovo da nas ima u evropi,to nam je prioritet sad i nemojmo da pljujemo od toga nema ništa pošto nikad za života niko nije sve igrače raspustio i doveo nove.Da ima boljih ima i uvek će i biti ali za to bolje su potrebne pare malo ozbiljnije da bi se doveli.Idemo svi glave gore ma koliko teško bilo da pokušamo da spasimo što se spasti može i da udemo u Ligu Evrope i onda polako u našem prvenstvu da se posvetimo osvajanju pa dogodine uz bolji skaut pokušati ući u Ligu Šampiona.I kad je teško i kad je dobro pravi Zvezdaš će biti uz svoj klub.A budaletine kao krvavi što stalno kenjaju nek i dalje seru pošto očigledno nema sreće u životu i ovde samo zna da napada Zvezdu.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 17, 2020 at 10:13

nisi ti ni navijač ni poznavalac fudbala a ponajmanje volis zvezdu..ti si samo običan našmrkani propalitet i bitanga koja urla za flašu piva

Reply
ReD сеп 16, 2020 at 23:21

Dr Terzicu, poslednje 3 godine u evropi si samo kupio kajmak (ali ni jednog krstenog fudbalera),
PAKUJ KOFERE I MARS U 3 P M

Reply
Dragan сеп 16, 2020 at 22:57

Šta reći, a ne zaplakati? Ali, stvarno! Izgubili smo od ekstremno krš ekipe! I sta sad reći? Ono mučenje protiv Albanaca ttebalo je da upali alarm. Nije niko upalio. Super. Ling llong liga nas okupira i pali. Na skoro svakoj utakmici crveni karton dobija protivnicki igrac, te penali za nas, te autogolovi, te ne svirani oenali za protivnike…jbg…to je istina. A penali protiv Omonije? Vratilo se što smo prethodnih godina na foru prosli u LŠ. I nema Miloje veze s tim. Kakav Miloje! Imali smo Borjana i 3 tona sreće.A kad smo usli u LŠ sluzili smo za ponižavanje i punjenje(ako se izuzmu Pavkov i Liverpul). Dakle , penali su lutrija, pre godinu dana mi izvukli Bingo, ove godine Ominija. Ali što kršinu od ekipe ne pobedismo u regularnom delu utakmice? Zato što nemamo igru, nemamo ideju, nemamo energiju, atletski stojimo loše. I ovi igrači u koje se mi kao uzdamo – to su potrošeni i li polupotrošeni igrači. Kakav bre Degenek, Milun, Rodić, Kanga, Sanogo..? Ili recimo Ivanić? Veceras dao gol, nije bio štetočina sa 20 izgubljenih lopti, ali nema tu nikakve energije, brzine i nikada on, ni protiv Surdulice nece praviti razliku.Dva, tri dobra poteza i to je to…nista više. Ben? Sta bre Ben? U 10 utakmica odigra jednu i po dobro…centrirao za gol i ok. Sta jos? Pa, nista! Polupotrosen igrac…povredjuje se na svakih 25 dana.. Katai jeste znalac…ali usporava igru, sto bi se reklo „veliki promet, mala zarada“. O propalicama tipa Tomanea i ovog Indijanca Italijana necu ni komentarisati. Moderni igrači su Gavrić,Nikolic, Radulovic, mozda i Spidi…ali oni u drugom planu…mislim da ih polako, ali sigurno sahranjujemo.. Deki – problematičan. Terza i Mrkela dno dna. Odron i ološ. Eto…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 23:30

izvini brate ako izgubis od krš ekipe jel postavis onda pitanje kakva smo mi ekipa onda..jel se pitas da ni jedan nas igrac nije ni za austrijsku drugu ligu..jel se pitas da od 30 igrača dovedes i platis skupo a znas da nisu ni za palilulac..o cemu mi mlatimo praznu slamu

Reply
Dragan сеп 17, 2020 at 00:15

Pa…ja sam u istom kontekstu i pisao. Istovetno razmisljamo…Sami jedno: igrači koji su dovedeni NISU skupo plaćeni!!! Nego pola sume koja je izvučena iz kase kluba ide u ruke Terze, Mrkele i Pjanovića! Tako je kupljen i ovaj bilmez Italijan koji je na 200 utakmica dao 3 gola. Žabar dobio 300.000 e, ostatak uzela bagra.A klubu su navlače dugovi! Meni je lično Ivanicev otac pricao(policajac u penziji, Ivanic mu kupio kuću u Vrnjačkoj Banji) da je Ivanic dosao u Zvezdu sa čistim papirima, jer su Ivanić i njegov kum i menadzer Raša Bebić, otkupili ugovor mesec i po dana pre dolaska u Zvezdu. Bata Botidov imso neki dug prema Ivanicu, onda su on i menadzer uplstili Bati jos 230.000e i Ivanic je bio slobodan igrac!!! A Terza i ekipa u dogovoru sa sekretarom Bate B napravili priču da je Zvezda platila Bati B 1.350.000e…Samo jedan primer…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 17, 2020 at 00:30

apsolutno se slazem sve s tobom..pa sve providno radi terza..dovodi te polovnjake koje niko neće i onda sklope sa pjanovicem dil nesto igracu nesto njima i bog te veselio..ovo je brate tuga da mi didje da se ubijem..pa čobanin sa planine da dovede 30 igrača jednog bi pogodio

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 22:54

JA POSTAVLJAM SAMO JEDNO PITANJE TERZICU..KAKO JE MOGUCE DA DOVEDE 30 IGRAČA KAO POJAČANJE A ONI JADNICI NISU NE ZA DOMACE PRVENSTVO ONI NISU NI ZA PALILULAC..PA CIM VIDIS IGRAČA POSLE 10MIN ZNAS DA LI ZNA ILI NE ZNA..A DOVEO 30 IGRAČA KOJI DOSLI JEL JE TO ZVEZDA I POLA UGOVORA TERZICU POLA NJEMU I ON JE PRESRECAN DA JE IGRAC ZVEZDE..PA DA LI JEDAN NORMALAN COVEK VEROVAO DA JE TOMANE IGRAČ..DA JE SPIRIDONOVIC IGRAC..DA JE VUKANOVIC IGRAČ. ZA ITALIJANA SAM REKAO POSLE 20MIN PROTIV RADA DA COVEK SE NIKADA NIJE BAVIO SPORTOM..ITD..DA LI VI STVARNO MISLITE DA SA TIM IGRACIMA IGRAMO EVROPU

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 22:16

ČUDI ME BLAMIRANJE MISTERA..STAVIO NA KOCKU SVE STO JE POSTIGAO KAO IGRAČ..BIO JE SVESTAN ZA TOLIKO DA OD 35 IGRAČA POD UGOVOROM IMA SAMO NORMALNA DVA GOLMANA,KATAIA,KANGU I 31 TESKIH CEPANICA..OD TIH 31 IMATE U SEOSKIM LIGAMA BAR 50 BOLJIH..PA ZAR TREBA BITI TOLIKO SLEP DA VUKANOVIC NIJE NI ZA ZMAJEVU PUMPU,ITALIJAN COVEK SE APSOLUTNO NIJE BAVIO NE FUDBALOM NEGO BILO KOJIM SPORTOM,SPIRIDONOVIC JE NEPISMEN IGRAČ..ITD

Reply
ZIKI сеп 16, 2020 at 22:07

Све је вечерас дошло на наплату,ма дошло је реално говорећи прољетос у дербију и и у Албанији.Увјек када требамо одиграти јачу утакмицу подбацимо.Да ли смо као навијачи заиста мислили да ће мо имати и овај пут среће на пеналима.Било би незаслужено да смо прошли.Волио би Селтика и да се сконцетришемо на линг лонг лигу.По мени ако се не пласирамо у Уефа лига треба сво руководство са Станковићем подњети оставку и не чекати бламирање у дербију.Ми као навијачи смо криви што нисмо притискали управу да одради јачи прелазнирок и да не долазе играчи минут до 12.Упозоравао сам на вријеме да би треало покушати довести Крунића ,Ђуричића,Лазовића.Сад шта вриједи и Пријовића довести

Reply
Горан_-2469 сеп 16, 2020 at 21:56

Oво је максимални домет ове Звезде немамо ми играче за већа дела а немамо ни тренера, Деки је био врхунски играч али то није предуслов да ће бити и добар тренер што и није. Уместо да разбијемо Кипране за пола сата игре ми се мучимо без игре и идеје кад играју бабе и деде, не можеш да очекујеш велика дела са пар добрих играча то не пије воду, велики је знак питања да ли ћемо ући и у лигу Европе јер су противници нимало наивни. Реалан домет ове Звезде је Линг лонг лига и прво-друго коло у Европи…туга и јад…

Reply
Otpisani101 сеп 16, 2020 at 21:43

Stankovic je nula i 0 od trenera i dobili smo ono sto smo i zasluzili…ceka penale…nismo ni zasluzili dalje jer bi nas olimpijakos pojeo…milojevic je tata za stankovica…nije kriv italijan,krivi su oni sto su ga doveli..
3 gola na 200 utakmica to kupuje samo terza…ostavke svi i terza i mrkela i glupi stankovic koji nikada ne zamera igracima i ekonom i cistacica-ma svi napolje…

Reply
dusan сеп 16, 2020 at 21:56

zaboravljamo koliko smo jadno i metiljavo izgledali protiv sosona u tirani. tamo smo prosli slucajno. kakav je da je milan pavkov – em je dao dva gola liverpulu em je dao mustafi sa 20 metara em je NAS. ispao jer nije hteo da se tali za pare, a ovi doveli tomanea i facinelija. obojica promasili po penal koji je skup, ne mogu nista da daju. o cemu se radi? omladinska skola ne da ne moze da iznedri spica nego ne moze da obezbedi jednog beka ili stopera godisnje. trener pocetnik, s vremena na vreme deluje sa onim osmesima kao da je retardiran. dovedite lalatovica da pokusamo da udjemo u ligu evrope. ako ne udjete vracamo se na nivo ispadanja od kairata i slovana iz bratislave.

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 16, 2020 at 21:30

PRAVI NAVIJACI ZVEZDE KOJI VOLE OVAJ KLUB,OTERATI TERZICA,MRKELU,STANKOVICA,DOVESTI VECEG ZVEZDASA OD SVO TROJICE LALATOVICA,DOVESTI I NEMANJU VIDICA KOJI JE HTEO DA DODJE DA UCI,ZA PREDSEDNIKA KLUBA DOVESTI POSTENOG COVEKA KOJI CE DA ULOZI I DOVEDE SPONZORE,KOGA JE TERZIC DOVEO OD SPONZORA,LALATA BRATA NASEG ODMAH

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 16, 2020 at 20:42

NEMOGU DA SHVATIM DA IMA LJUDI KOJI PODRZAVAJU TERZICA,MRKELU ISTANKOVICA,PA MI SA OVAKVOM IGROM NECEMO UCI NI LIGU EVROPE,MI BRE NEMAMO IGRU,STANKOVIC POLA IGRACA OTERAO,GARSIJA,PAVKOV,SAD SPIRIDONOVIC NEMA GA NIGDE,KLINAC GAVRIC DAJE PENAL A JEDAN SPIC VRHUNSKIH KVALITETA NEMOZE,SRAMOTA

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга сеп 16, 2020 at 21:20

Зашто помињете пенале?

Станковић је изгубио утакмицу.
Звезда је пре пенала морала да реши утакмицу, али с киме?
Са Вукановићем и Јованчићем, а на клупи му седе Гаврић и Николић …

Па није Звезда играла против Бајерна, али и Омониа је за нас непобедива.

Reply
VLADIMIR сеп 16, 2020 at 20:27

sad visi i Liga Evrope,mekan tim,trener pocetnik,samo me zanima jel smo postali zabarska filijala,ili neka kombinacija,sve u svemu ovo ne sluti na dobro

Reply
Veteran Sever сеп 17, 2020 at 02:10

Bravo. Mekan tim – pravi izraz! Recimo, dva igrača koja su učestvovala u našem golu: Ben i Ivanić, mimo tog gola su nakon svakog duela završavali na zemlji!!! Bez čvrstine, energije, agresije ličimo na tim iz 1958. godine. Sta mi uopšte igramo? Koga mi plašimo? Od 11 igrača jedva dvojica imaju kakvu takvu brzinu. I čemu se nadamo? Bez ideje, sporo, jalovo…i onda Deki kaze kako smo ih 70 minuta nadigrali, a mi dve šanse nismo imali. Bože…

Reply
piksi crvena zvezda сеп 16, 2020 at 20:27

I u nasoj ligi i u evropi imamo problem u kreaciji dovedemo loptu do 16erca i nema dalje mnogo bezidejnih suteva losa probijanja bekova spora igra previse spora i zasro dovoditi falcinelija kad vec imamo tri spica.Ovde treba da se tim difragmentizuje i moralno jaca a uz duzno postovanje Dejo nije cojek za to

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 16, 2020 at 20:26

STANKOVICU VOLEO SAM TE KAO IGRACA PUNO,DIVIO TVOJIM IGRAMA I ZELJOM,ALI SAD STO POSTO SAM SIGURAN DA NIKAD NECES BITI TRENER,DOVEO SI PET ITALIJANA TRENERA STO NASI NEZNAJU,DOVEO SI OVOG MLITAVOG PLACLJIVKA SPICA DA NAS IZBACI IZ LIGE SAMPIONA,KOJI PLACE STO DOLAZI U ZVEZDU,TI MILOJEVICU NISI NI DO MALOG NOKTA,UVODIS GAJICA UMESTO PANKOVA ZA PENALE,TI BRE NEMAS SPICA ZA UTAKMICU SEZONE,OTERAO SI TOMANEA,PAVKOVA ISTERAO IZ EKIPE,TVOJI ITALIJANI UBISE BOACIJA,CEO ZVEZDIN SVET VIDI DA NAM TREBAJU BEKOVI I OZBILJAN SPIC TI DOVODIS OVOG MLITAVOG ITALIJANA,OTERAO SI JOVICICA,BABICA STO,ZA KRAJ BOLI ME OVO STO CU RECI ALI SIROVA ISTINA SVAKOG POSTENOG COVEKA I COVEKA KOJI VOLI ZVEZDU,IMAS SEDAM POBEDA U PRVESTVU OK,KAKO DVA CRVENA KARTONA,PAR PENALA PLUS PENALI KOJI SE NESUDE DRUGIM EKIPAMA,IGRAMO KAO SINDJELIC,BUDI COVEK STANKOVICU I IDI,NEK DODJE NEKI ISKUSAN TRENER,A IMA IH KOLKO HOCES

Reply
dusan сеп 16, 2020 at 20:25

nije dobro, i izgleda da smo protiv salcburga, kopenhagena i jang bojsa potrosili svu srecu koju smo imali, i moralo je jednom da dodje na naplatu. danas je prvo poluvreme bilo povremeno i dobro, ali ne sme da se primi onako glup gol. onda smo fizicki pali jer smo potpuno fizicki nespremni. ne razumem da ben ne igra spica nego ona cepanica vukanovic koji je potpuno neupotrebljiv. ne razumem sta nasi treneri uopste vide u benu na desnoj strani jer je on tamo potpuno neupotrebljiv. zasto razne propalice tipa tomanea i facinelija imaju prednost u odnosu na pavkova? zasto ne angazujemo prvog trenera koji ima neko iskustvo a ne pocetnika? zasto nemamo kondicionog trenera i zasto je zvezda ovoliko bez snage? ovo nismo smeli da izgubimo. omonija je krs od tima. sramno.

Reply
Србин са Космета сеп 16, 2020 at 20:36

Станковић сад рече да смо доминирали!?
Боже,да ли смо гледали исту утакмицу?
Звезда ужас,а они крш,слаба екипа,али џаба када Мистер касни са изменама,тактика лоша.Велика одговорност је Мркелина и Терзина,уканалили су нас!Дуг огроман,играча не можемо да продамо за 2 мил.а гробари узимају по 12-15 за децу,брука!!!
Николић и Гаврић или сад или никад,они их спутавају,шансе на кашичицу…

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 16, 2020 at 20:16

TERZIC I MRKELA TO JE JEDNO LOPOVI,STIM STO JE TERZIC I KRIMINALAC,GDE SU IGRACI OD PROSLE GODINE KANJAS,GARSIJA,LA PARLA,TOMANE,TI SI YERZICU URNISAO ZVEZDU,DA NIJE BILO MILOJEVICA NISTA NE BI URADILI,STA SI URADIO SA ZULETOM,SAVICEM,MILICEM,SRNICEM KOJI NISU NEKI IGRACI ALI SU GINULI ZA ZVEZDU,STA JE SA JOVICICEM OTERAS GA OSTAVIS SANOGA KOJI SAMO BIJE,STO SI DAO BABICA,ON JE BOLJI STOPER OD SVIH TROJICE KOJE IMAS SAD,STO MILIONA SI UZEO MI NEMAMO DVA MILIONA EVRA DA KUPIMO SPICA,A IMAS PARE ZA PET ITALIJANA STANKOVICEVIH PRIJATELJA IZ ITALIJE STO NEKAZES KOLKO TI TRENER PROVODI NEDELJNO U ITALIJIKOJE BRE DOVEO OVOG KILAVOG ITALIJANA,EJ PLACE STO JE DOSAO U ZVEZDU STO SI DOSAO,IMAS SRECE STO JE KORONA OTERALI BI MI TEBE TERZICU,PATIO DABOGDA KO MI KOJI STVARNO VOLIMO ZVEZDU I KOJI NEUZIMAMO DINAR OD NASE ZVEZDE,BOG CE TI SVE NAPLATITI,SAD KAD SE VRATIS U BEOGRAD IDI SA SVOJIM DRUGOVIMA GROBARIMA NA SLIKANJE,STA BI VODJE DELIJA TERALI STE TERZICA I ODJEDNOM NISTA,USLE PARE

Reply
ivan niksic сеп 16, 2020 at 20:15

Jos jedna VELIKA SAMARCINA prvaku Evrope i svijeta, ali ne od jadne i zalosne i nepoznate Omonije koja ni kriva ni duzna ide dalje, vec od dr.mr Terzica i njegovog katastrofalnog izbora trenera koji nikada nije bio trener ni petlicima a hoce da vodi tim u LS, kako, na koji nacin, zasto, zbog cega, cime je ovo Zvezda, cime su ovo navijaci i zvezdaska javnost sasluzili? Bruka, Sramota, Zastidje!!! Da imalo casti i obraza i ljudskog i sportskog imaju koliko jos veceras zbog ovakve katastrofe u svakom smislu, sportske, rezultatske, imidza prvaka Evrope, finansijske i svake druge, Terzic, Stankovic, Mrkela i jos niz funjara i neznalica koji su se ugradjivali idoveli do ove bruke i katastrofe, jos koliko veceras mrs iz Zvezde!!! Sram vas bilo ljudi, sram vas i stid bilo, sram vas bilo od gu.ice kad obraza (ni znanja) nemate! Da li ste svjesni sta ste veceras uradili, da li ste svjesni u kom pravcu sada krece sezona, klub, dugovi…? PRIVATIZACIJA POD HITNO, ZVEZDI JE POTREBNA PRIVATIZACIJA, inace kraj nije daleko, Zvezda u sve vecim dugovima, lopovima dzepovi sve puniji, a dusmani seire!!! PRIVATIZACIJA! NE DAMO (SVETINJU) ZVEZDU!!! ,Idemo dalje!’

Reply
Србин са Космета сеп 17, 2020 at 08:38

Браво Иване!
И ја написах негде да су људи,а нису,јутрос би њихове оставке биле на столу!
Јад,беда,чемер!

Reply
mmm сеп 17, 2020 at 08:45

Sve je tacno,samo se Svet pise velikim pocetnim slovom svuda sem kod nas.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:10

NEMA VEĆE TUGE NEGO DA ZVEZDIN SVETI DRES NOSE VUKANOVIC,FALNICELI,BEN, I DA NE NABRAJAM OSTALE CEPANICE

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:09

SAMO SLEPCI NISU VEROVALI KADA SAM REKAO DA IMAMO 32 TARABE..

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:08

STIGLI SMO DA BUDEMO KAO FARSKA OSTRVA…DRUGO KOLO I DOVIDJENJA

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:08

SREĆAN SAM STO SMO ISPALI DA SE NE BLAMIRAMO U EVROPI I SLUZIMO ZA GOL RAZLIKU

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:07

ajde polako MISTER I CELO RUKOVODSTVO DOVIDJENJA

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:07

bomba iz italije pičkineli ima učinak za sat vremena promašen penal

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга сеп 16, 2020 at 20:07

Утакмицу је изгубио неискусни и неталентовани тренер Дејан Станковић.

Врло слаба Звезда испала од још слабије Омоније.

Зашто се играло без идеја и чекали пенали?
ЗАШТО?

Ово је срамота!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 16, 2020 at 20:06

gde je delija sever NS da mu se naj..em maj..e

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 16, 2020 at 20:06

BRAVO ZA TERZICA,MRKELU,STANKOVICA I SINISU MIHAJILOVICA KOJI JE POSLAO BOMBU U ZVEZDU ZVANU FALCINELI,ZNAS STA JE TAJ ITALIJAN JEDNA OBICNA NULA,IDI OPET PLACI KO KAD SI DOSAO,A SAD REDOM ZA TERZICA,MRKELU I STANKOVICA

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга сеп 16, 2020 at 20:55

Greška je grditi samo Italijana.

ZVEZDA je morala prije penala da reši utakmicu, ali sa kime?
Sa Vukanovićem i Jovančičem, a Gavrić i Nikolić sjede na klupi.

Pored loših igrača najveći krivac je Dejan Stanković….

Reply

Leave a Comment