Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Момцима победа и два бода

Наши одбојкаши су на свом терену у првом колу Суперлиге Србије остварили велику победу против градског ривала, екипе Партизан Сокер, резултатом 3:2 (22:25, 23:25, 25:19, 25:20, 15:13).

Томислав Кукањац је у првом мечу нове сезоне шансу дао постави Поповић-Мељанац у дијагонали техничар-коректор, примачима Еремићу и Тадићу и Станковићу и Синђелићу на блокерским позицијама. Иако је Партизан повео на самом почетку, наши момци су до саме завршнице сета дошли до изједначене игре и резултата 20:20. Ипак, гости су до краја били прецизнији и сет добили са 25:22.

Гостујући тим је и други сет почео сигурније и био у константној предности од неколико поена. На резултату 17:13 за Партизан тренер Томислав Кукањац је у игру увео искусног капитена Немању Стефановића. Поново су наши момци додали гас и квалитетном игром дошли до 22:23. Еремић је освојио двадесет трећи поен за Звезду, али Копривица ставља тачку на овај сет освојивши последња три поена за Партизан Соццер.

Наши момци као да су се тек од трећег сета добро загрејали. Играло се оштро са обе стране али играчи Црвене звезде овога пута нису дозволили изненађење. Трећи сет су добили резултатом 25:19, а четврти са 25:20.

За пети, одлучујући сет су били потребни јаки нерви и мирна глава. У тим тренуцима су Звездини играчи показали квалитет више. Ни после вођства гостију од 11:8 се нису предавали. Техничар Поповић је у завршници највише поверења имао у Мељанца и Тадића и победа је заслужено припала нашим одбојкашима.

Највише поена за Црвену звезду је освојио Мељанац (38), а за Партизан Сокер Мариновић (25).

У наредном колу Црвена звезда гостује Младом раднику из Пожаревца.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН СОЦЦЕР 3:2 (22:25, 23:25, 25:19, 25:20, 15:13)

Београд- Дворана: УСЦ Вождовац Судије: Горан Градински и Владимир Цветковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мељанац Н. 38, Јевтић П. (либеро), Синђелић М. 6, Станковић Ч. 9, Тадић Л. 21, Трифуновић Ф. (либеро), Еремић В. 11, Машуловић В., Фет С., Поповић М. 5, Станковић Д., Андоновић А., Стефановић Н. 2. Нису играли: Додић Л. и Илић Д. Тренер: Томислав Кукањац

ПАРТИЗАН СОКЕР: Арсеноски М. 1, Јовановић М., Мариновић Л. 25, Лекић Ф. 8, Копривица Л. 17, Хузејровић А., Јанковић С., Сташевић Л. (либеро), Петровић Д. 8, Пепић М. 14. Нису играли:Ђопут И. и Јовановић М. Тренер: Бојан Јањић

The post Момцима победа и два бода appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment