Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездаши хвала на поверењу, већ 600 сезонских карата продато!

КК Црвена звезда мтс почео је у среду 9. септембра 2020. године продају ограниченог контигента сезонских карата.

Због пандемије вируса Ковид-19 клуб се одлучио за продају 30 процената капацитета хале „Александар Николић“ а мотив смо пронашли и у бројним порукама подршке пријатеља клуба, пословних партнера и пре свега навијача како директним путем, тако и путем друштвених мрежа.

Звездаши своја обећања испуњавају – КК Црвена звезда овом приликом информише јавност да је за непуна 4 дана већ продала 600 сезонских карата!

Клуб се и овом приликом захваљује Звездашима који и на овај начин показују огромно поверење према клубу, и директно му помажу пред крајње неизвесну сезону оптерећену вирусом који је погодио цео свет.

КК Црвена звезда подсећа да уз нови концепт, продаја обухвата нове три опције сезонских улазница, према коме купац има гарантованих, 30, 20 или 10 утакмица које ће се играти уз присуство гледалаца! То значи да је и број утакмица дефинисан и сигуран, чак и по цену преношења у наредну сезону! Највећи попуст је одобрен за најверније, јер су управо они највећа снага Клуба, а уз улазницу очекује их на поклон и пасош “Црвена звезда република” (за који је потребно да припреме и одговарајућу фотографију).

Продаја контигента од 30 % капацитета трајаће до 30.09.2020. године, али већ сада нема сумње да је та бројка достижна након реакције Звездаша у прва 4 дана од почетка продаје.

Зато још једном хвала на огромном поверењу!

* Клуб још једном подсећа све заинтересоване, који буду долазили у просторије Клуба, да се придржавају свих здравствених протокола, понесу маске и одржавају физичку дистанце док буду чекали на своју улазницу.

* Пасош (холдер за сезонску улазницу) се користи само промоцију кампање сезонских улазница КК Црвена звезда мтс и нема употребну вредност као званични документ државних органа Републике Србије, осим као сувенир и део промоције Клуба и маркетиншке кампање. Свака злоупотреба овог пасоша се најстроже забрањује.

The post Звездаши хвала на поверењу, већ 600 сезонских карата продато! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment