Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одржана редовна Скупштина ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда у суботу 12. септембра одржао је редовну шесту седницу Скупштине у Медија центру стадиона “Рајко Митић”, на којој је присуствовало 43 од 68 делегата.

После усвајања записника са претходне Скупштине, извештај о раду поднели су председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић, као и оперативни директор Марко Петровић, који је изнео и предлог усвајања финансијских извештаја за 2019. годину и ревидираних финаснијских смерница за 2020. годину.

Члановима Скупштине обратио се председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић који је направио осврт на претходну 2019. годину, као и да сматра да ће клуб уложити све напоре како би клуб остварио постављене циљеве.

Ова Скупштина није одржана у року предвиђеним нашим статутом због околности у којој се нашао свет и наше друштво, изазвано пандемијом короне. Година 2019. је била успешна по свим релевантним параметрима и у низу је са претходним успешним сезонама. Спортски резултат као генератор ,пословни који ствара услове да се он оствари. Остварили смо постављене циљеве, освојили титулу и пласирали се у европско такмичење (Лигу шампиона). Наставили смо даљу стабилизацију клуба, пре свега финансијску, и стварање услова за успешније одвијање клупског живота, од првог тима до Омладинске школе. Немам намеру да конкретније говорим о овоме, о сваком сегменту нашег рада говориће људи који су непосредно на овоме радили. Крај године дочекали смо са великим оптимизмом. Већ тада смо имали предност која нам, у овој години, доноси 31. титулу. Инвестиције, Медико-блок, Омладинска школа обављеним радовима приводе се намени. Све је то пресечено овом пандемијом. Цело друштво се нашло у ситуацији која је захтевала невиђену промену понашања и начина рада. Наш се клуб, такође, ухватио у коштац са проблемима и одговорио изазовима. Решавани су проблеми, правила се организација како би се и у овим условима постигли зацртани циљеви. Иако ова година није предмет овог извештаја, али у неку руку и јесте, да у 2019. нисмо тако успешно пословали, тешко да би се сада изборили са овом кризом у којој смо се нашли. Посебно је важно да надоместимо одсуство прихода које смо имали од продаје улазница. Покренуте су акције у том правцу. И овом приликом би указао да нам је неопходно да сви наши чланови уплате чланарину, да још више имамо активност на пријему нових чланова. Отуда сматрам да нам управо сада треба да удружимо све напоре, у свим сегментима нашег рада, да би остварили постављене циљеве за ову сезону и створили услове да се окитимо титулом у следећој години – закључио је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

После поднетих извештаја водила се веома конструктивна расправа, а све како би се остварили нови зацртани циљеви.

The post Одржана редовна Скупштина ФК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 сеп 13, 2020 at 00:27

ZAŠTO NIGDE NEMA SNIMAK SEDNICE ILI MAKAR DELOVI ISTE ?

Reply
Gogi сеп 13, 2020 at 15:51 Reply

Leave a Comment