Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Влалукин на мети Црвене звезде?

Промена тренера у редовима нашег „вечитог ривала“ покренула је причу о потенцијалним појачањима овог клуба. Претходних дана медијску пажњу на себе је скренуо Јован Влалукин десни бек Металца из Горњег Милановца којег у својим редовима жели да види клуб из Хумске улице. Међутим, данас су се појавиле информације да се за услуге десног бека горњомилановачке екипе распитивало и руководство нашег клуба.

Наиме, у изјави за медије спортск идиректор Металца Бојан Леонтијевић је изјавио:

– „Влалукин је пре годину дана дошао у Металац и за кратко време постао љубимац навијача. У време када репрезентација и највећи клубови муку муче са позицијом десног бека, чини се да је српски фудбал добио решење за ову позицију у дужем року. Савремен, модеран бек, са смислом за игру, комбинаторику, чије време долази. Први контакти су већ и остварени, чак и са обе стране Топчидерског брда.“

Да ли у овој изјави има истине или је у питању само покушај подизања цене младог фудбалера остаје нам да видимо.

Иначе, Јован Влалукин је рођен у Новом Саду 21. маја 1999. године, поникао је у школи Партизана, а затим је носио дрес земунског Телеоптика. Од 2019. године члан је екипе из Горњег Милановца. Члан је и У-21 репрезентације Србије.

Повезане вести

Leave a Comment