Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Завршетак „Глориа купа“ доведен у питање

Кошаркаши Црвене звезде мтс данас ће одиграти други сусрет „Глориа купа“ у Анталији. Треба напоменути да је сусрет између Пинар Каршијаке и нашег клуба требао по претходном распореду да се одигра 11. септембра у 19:30 часова, али је ипак померен почетак па ће две екипе на паркет изаћи већ од 16:30 часова.

Са друге стране организатор турнира сусреће се са великим проблемима. Руководство Галатасараја саопштило је да је један играч тог истанбулског клуба позитиван на вирус COVID-19. Услед новонастале ситуације клуб је одмах реаговао повлачењем са турнира, а то су учинила још два турска клуба, Фенербахче који је на старту поражен управо од данашњег ривала црвено-белих, као и екипа Турк Телекома из Анкаре која је пре два дана убедљиво поражена од екипе тренера Саше Обрадовића.

Већ сада је сасвим јасно да турнир неће бити завршен онако како је организатор првобитно замишљо и свакако остаје да видимо како ће турнир даље тећи. Јасно је само да ће данас од 16:30 часова на паркет изаћи екипе Црвене звезде мтс и Пинар Каршијаке.

Повезане вести

Leave a Comment