Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

Пред нама је веома богат такмичарски викенд, јер црвено-беле бисере очекује 12 утакмица у којима ће покушати да забележе што боље резултате. Сусрете наших омладинаца,кадета и развојног тима Графичара имаћете прилику да испратите у директном преносу на Звезда Кидс каналу.

Омладинску селекцију Црвене звезде у недељу очекује још један дуел на гостујућем терену. Изабраници Марка Неђића имаће прилику да против екипе ОФК Београда остваре и трећу победу на страни ове сезоне. Утакмица се игра од 10 часова, а директан пренос можете испратити на каналу Звезда Кидс. Јуниоре Графичара очекује тежак задатак у утакмици 9. кола Омладинске лиге Србије. Пулени Дејана Симића ће у суботу од 10 часова на гостујућем терену одмерити снаге са екипом Бродарца, која тренутно заузима прво место на табели.

Кадете Црвене звезде после ремија у вечитом дербију, сутра од 17 часова очекује утакмица 9. кола Кадетске лиге Србије у којој ће одмерити снаге са екипом Кикера. Изабраници Срђана Стојчевског на гостујућем терену покушаће да остваре шесту победу ове сезоне и поправе позицију на табели. Утакмица кадета Графичара које предводи Никола Ђуровић ће отворити такмичарски викенд јер ће они сутра од 10 часова гостовати Бродарцу.

Сениорски тим наше филијале Графичар имаће прилику да се врати на победнички колосек на гостовању у Крагујевцу, у утакмици која се игра у суботу од 16 часова и 30 минута. Пулени Милије Жижића одмериће снаге са екипом Радничког 1923 у оквиру 5. кола Прве лиге Србије.

Млађи кадети имаће прилику да на одличан начин затворе богат такмичарски викенд. Бисери нашег клуба које са клупе предводи Срђан Бугарски у недељу од 19 часова дочекаће вечитог ривала и покушати да остваре још једну, важну победу у походу на титулу.

Распоред утакмица:

Петак у 10 часова, кадети – Бродарац – Графичар

Петак у 17 часова, кадети – Кикер – Црвена звезда, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Субота у 9 часова, петлићи – Графичар – Гардош

Субота у 10 часова, омладинци – Бродарац – Графичар

Субота у 10 часова и 30 минута, петлићи – Рад – Црвена звезда

Субота у 11 часова, пионири – Графичар – Раднички О

Субота у 16 часова и 30 минута, ПЛС – Раднички 1923 – Графичар, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Субота у 18 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Рад

Недеља у 9 часова, млађи пионири – Графичар – Оле

Недеља у 10 часова, омладинци – ОФК Београд – Црвена звезда, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Недеља у 13 часова, пионири – Раднички НБ – Црвена звезда

Недеља у 19 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Партизан

The post Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment