Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештења

Глорија Куп: Турк Телеком – Црвена звезда 54:83

У првој утакмици коју су наши кошаркаши одиграли на припремном турниру у Турској, забележена је убедљива победа против прилично појачане екипе Турк Телекома.

Наши кошаркаши су од самог почетка заиграли агресивну одбрану, те су после почетног испитивања снага и резултатске клацкалице полако преузимали контролу утакмице у својим рукама. Прави диригент био је наш нови креатор игре Ленгстон Хол. Диктирао је темпо одлично, проналазио својим пасовима правовремено саиграче а када је то било потребно преузимао је одговорност и поентирао. Ако се по једној утакмици може судити, слути да ће бити добро појачање.

Црвена звезда је већ током друге четвртине стекла двоцифрену предност која је расла до максималних +17 у том тренутку- 42:25. Убедљиву предност Звезда је оджавала до краја утакмице па је на крају Турк Телеком убедљиво савладан са 29 поена разлике.

Сем Волдена који није био у саставу, Обрадовић је користио све играче. Имали смо прилике да видимо Рита на позицији 5, Хола који је, као што је већ истакмуто, сјајно дириговао нашом игром уз одговорну партију у одбрани, Давидовац и Добрић су добили доста простора као и Кузмић, док је Лојд у неколико наврата показао да има изузетно меку руку. Такође, врло битна ствар је и изузетно ангажована тимска одбрана, о чему сведочи само 54 примљених поена.

Следећу утакмицу Звезда игра против бољег из меча Тофаш-Анадолу Ефес.

Повезане вести

2 comments

Veteran Sever сеп 9, 2020 at 23:35

Ali Kuzmić….Bože…Pojma nema…ali neverovatno koliko veze nema…kao neki balvan koga su našli na planini pre 2 meseca …pa visok čovek…ajde da pokusamo napraviti kosarkasa od njega! Boze, on je definitivno bivši košarkaš. Teske povrede su učinile svoje… Kuz je bezvredan i kao rezervni centar…POD HITNO kupiti centra!!! Lazic od kako je otisao Radonja – liči na nekog zalutalog lika na parketu.. sve ostalo za respekt. Vidi se ruka trenera…

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 9, 2020 at 21:35

PRVO KAD IMAS TRENERA IMAS SVE,OBRADOVIC KAPA DOLE,SVE OK, 47 SKOKOVA VELICANSTVENO,CENTAR I JEDAN SUTER I MEDJU OSAM SIGURNO,ALI KAZEM KAD IMAS TRENERA SVE JE LAKSE

Reply

Leave a Comment