Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда завршава још један важан посао

Док управа Црвене звезде завршава посао око довођења Дијега Фалћинелија шампион Србије могао би да заврши још један важан трансфер.

Овога пута не ради се о доласку неког играча који би појачао редове црвено-белих, већ о потезу који би растеретио буџет Црвене звезде.

Већ помало заборављени Матео Гарсија поново је актуелан у смислу одласка са „Маракане“, а како преноси Маџбетспорт и друга главна улога у овом филму је непромењена – атински АЕК није одустао од довођења Аргентинца и покушаће да у блиској будућности комплетира овај трансфер.

Гарсија је недавно практично био на корак од повратка у Грчку, али Црвена звезда није била задовољна понудом од 1.2 милиона евра. Грци су се повукли, испоставило се привремено, и сада крећу у офанзиву како би довели фудбалера који би требало да буде један од главних адута у квалификацијама за Лигу Европе.

(извор: sportskacentrala.com)

Повезане вести

4 comments

MILOS RANKOVIC сеп 10, 2020 at 18:13

STA JE PROBLEM OLIMPIJAKOS,ILI STO NEZNATE KO HOCE GARSIJU,E MOJ PORTALU,SAMO OBJAVITE STA VI HOCETE

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 10, 2020 at 15:34

PRVO NIJE AEK NEGO ARIS,DRUGO PRVO DA GA KUPI OLIMPIJAKOS PA DA GA POSALJE U ARIS NA POZAJMICU,JA NEMOGU DA VERUJEM DA NASA UPRAVA SARADJUJE SA OVIM IZ OLIMPIJAKOSOM,OVAJ NJIHOV VLASNIK MRZI ZVEZDU VISE OD ICEGA,KUPUJE U SRBIJI SVE MLADE IGRACE STO VREDE PA SALJE NA POZAJMICE,EVO SAD CUMIC I MARKOVIC U PARTIZANU,RANDJELOVIC,STA SU NASI KLUBOVI LUDACI,MI PRAVIMO MLADE IGRACE I ODMAH PRODAJA,NEK FSS UVEDE DA SE NEMOZE ICI PRE 25 GOD,ILI DZABE OVO DVA BONUSA,PRAVIMO IGRACE ZA STRANCE,AKO JE TAKO NEKA PRAVI FSS TE IGRACE

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 10, 2020 at 00:32

to su terzini snovi..a dovodi još goreg od garsije..ovaj je taraba ka svi napadači sto ih imamo na gomilu

Reply
Veteran Sever сеп 9, 2020 at 23:51

Auuuu….kakve laži… Garsija NEĆE da ide tamo gde ima manju , platu nego u Zvezdi, a svi klubovi mu ponudili manju platu!!!! I on kao Kanjas do nedavno sedi u BG, trenira, ima bolestan po Zvezdu ugovor i bas ga briga… Kao sto sad ni Tomane nece da ide, jer mu turski dtugoligas vezao platu za učinak, to jest broj datih golova. Garantovana plata mu jedva 180.000e godišnje..ali kada bi davao golove…u proseku 4 gola mesecno….imao bi oko 720.000e..pa naviše ako ga krene..i Tomane odbio. Niko drugi nije zainteresovan za njega. NIKO!

Reply

Leave a Comment