Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Друлић о репрезентацији Србије, Звезди, Короману…

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и репрезентативац Горан Друлић изјавио је да није није задовољан игром државног тима на утакмици против Турске, али да верује да ће до дуела у Ослу најбољи играчи ући у такмичарски ритам и одиграти на нивоу огромног потенцијала у једној од најважнијих утакмица за српски фудбал у последњих неколико година.

– „Гледао сам обе утакмице. Промењен је систем игре и логично је да не могу одмах све линије тима да функционишу беспрекорно. У Москви је то добро деловало у првом полувремену, после смо брзо примили гол и до изражаја је дошла боља физичка спремност руских фудбалера. Није ми се допало како смо одиграли први део сусрета против Турске, али смо показали карактер када је искључен Коларов и када смо остали са играчем мање у пољу. Сигуран сам да ће у Норвешкој то бити много боље, ова генерација заслужује да оде на Европско првенство и желим им од срца да то и остваре“ – рекао је Друлић Тањугу.

Друлић са великом пажњом прати и дешавања у својој Звезди и, како каже, уверен је да ће се на Маракани трећу годину заредом играти групна фаза Лиге шампиона.

– „Иде све како треба, Звезда је фаворит против Омоније, а прошла сезона је показала да ни Олимпијакос није непобедив. Декса полако склапа мозаик који је замислио у својој глави, треба и времена да ствари дођу на своје место. Имао сам задовољство да кратко сарађујем са малим Гаврићем, сматрам га великим талентом српског фудбала и уколико га повреде не спутају направиће велику каријеру. Јако ми је драго кад видим да домаћи играци играју важне улоге у Црвеној звезди, никада нисам био присталица великог броја странаца у нашим клубовима.“

Друлић је искористио прилику и да прокоментарише коментаре на друштвеним мрежама бившег репрезентативца Огњена Коромана, у којима доминирају политички ставови.

– „Недопустиво је да се Короман, као бивши и неостварени тренер меша у политику и позива на бунт и револт навијачких група, поготову у овом тренутку који је круцијалан за Србију. Короман своје личне неуспехе жели да припише председнику Србије, због чега позива навијачке групе и спортисте на линч председника Србије. Једини циљ је да изазове немире на улицама, у тренутку када наша земља трпи огромне притиске. Увек сам био мишљења да политика нема везе са спортом и да ми спортисти не треба да сејемо мржњу него да будемо пример младима који желе да крену стопама шампиона“ – истакао је Друлић.

Повезане вести

3 comments

darko sucurovic сеп 7, 2020 at 22:52

Što ne objavite i Koromanovu izjavu pa nek ljudi sami odluče ko je u pravu?

Reply
Vladimir сеп 8, 2020 at 17:56

Када се пљује по држави Србији, онако како је он то учинио, томе свакако не може бити места на овом порталу. Та његова изјава није само изношење политичког става, већ омаловажавање земље која му је све дала.

Reply
Tijano сеп 8, 2020 at 23:26

Čuj, zemlja mu sve dala!!!??? Sta mu je dala?bDa udiše vazduh?? Kakve rezimsko-slugeranjske fore… Sendvičari na sve strane!

Reply

Leave a Comment