Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Михајловић шаље нападача од 7 милиона Декију и Звезди!

Дуго је Звезда трагала за правим решењем на позицији шпица и коначно га пронашла. Дејан Станковић и Звезда су се окренули ка Чизми, а како „redstarbelgrade.rs“ незванично сазнаје, Дијего Фалћинели појачаће српског шампиона. Дијего Фалћинели је прошлу сезону провео на позајмици у Перуђи, а у Црвену звезду долази на позајмицу годину дана са правом откупа који ће износити 1 милион еура. Фалћинели је претходне сезоне уписао 27 наступа у Серији Б и постигао три гола за Перуђу.

Италијански нападач сутра ће доћи у Београд и након лекарских прегледа потписати уговор са црвено-белима. Станковић се за Фалћинелија одлучио после консултација са Синишом Михајловићем, а Италијан у Звезду долази из Болоње која га је пре две године откупила за 7 милиона од Сасуола. Фалћинели је на Апенинском полуострву променио бројне клубове (Интер, Сасуоло, Кротоне, Јуве Стабију, Ланцијано и Фиорентину), а најбољу сезону одиграо је у дресу Кротонеа, када је постигао 13 голова у Серији А.

Навијачима нашег клуба остао је у сећању из периода када је играо за Сасуоло. Италијански представник је елиминисао Звезду у квалификацијама за Лигу Европе. Сасуоло је у потпуности надиграо црвено-беле у Ређо Емилији, а Фалћинели је асистирао Дефрелу код трећег гола.

(извор/фото: redstarbelgrade.rs)

Повезане вести

Leave a Comment