Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Предан рад првог дана на Врднику

Први дан мини припрема на Врднику протекао је у напорном раду на терену, а акценат је стављен на тактику. Екипа Дејана Станковића пре подне тренирала је у Руми, док је други трениниг одрађен у Сремској Митровици, а тако су Звездине снаге искористиле близину ова два терена како би имали што адекватније услове за рад.

Сви играчи су спремно дочекали овај период тренинга подно Фрушке горе. Домаћини су, како у Руми тако и у Сремској Митровици, били веома љубазни и гостопримљиви. Повреде си заобишле наше фудбалере што и те како радује шефа стручног штаба Дејана Станковића који може рачуна на све играче. Такође, Ел Фарду Бен полако хвата такмичарски ритам после мање повреде.

Тим је дефиниитвно остао без Милоша Вулића који је данас реализовао трансфер и потписао уговор са италијанском екипом Кротоне. Подсећамо, на припреме на Врдник нису кренули ни млади репрезентативци Србије – Његош Петровић, Вељко Николић И Жељко Гаврић – као ни Никола Крстовић који има обавезе у дресу младе репрезентације Црне Горе.

Поред тактичких замисли стручног штаба, на терену су црвено-бели радили и на уигравању офанзивних, али и дефанзивних акција које ће бити веома важне у обавезама које нас очекују наредних недеља. Осмех тренера Дејана Станковића по завршетку оба тренинга најбоље говори о чињеници колико је задовољан радом свог тима.

После поподневног тренинга, екипа се вратила у хотел на заслужени предах, а већ сутра их очекују нове радне обавезе.

The post Предан рад првог дана на Врднику appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment