Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Нова мета – Сантијаго Дамиан Гарсија Кореа

Велика жеља руководства нашег клуба био је уругвајски нападач који тренутно наступа у шпанској Селти Габријел Фернандез. Челници нашег клуба желели су да доведу Фернандеза на једногодишњу позајмицу, али руководство клуба из Вига инсистира на трансферу одмах, тако да до договора није могло доћи. Услед новонастале ситуације Црвена звезда мора да се окрене новим решењима.

Како сазнаје „MaxBet sport“ на мети нашег клуба је још један нападач из Уругваја. У питању је Сантијаго Дамиан Гарсија Кореа који тренутно наступа за екипу Годој Круза. Сантијаго Гарсија је рођен 14. септембра 1990. године у Монтевидеу. Професионалну каријеру започео је у екипи Национала из родног града. Сезоне 2011/12 и 2012/13 провео је у печалби наступајући за бразилски Атлетико Паранаенсе, као и за екипу Касимпаше из Истанбула. Већ у сезони 2013/14 враћа се у матични Национал, да би годину дана касније наступао за уругвајски Клуб Атлетико Ривер Плејт. Од 2016. године носи дрес актуелног клуба Годој Круза за који је на 91 мечу постигао 45 погодака. Гарсија је наступао и за младу селекцију Уругваја за коју је одиграо девет мечева и био стрелац пет погодака.

Да ли ће до овог трансфера доћи остаје нам да сачекамо, али је јасно да Црвена звезда мора ужурбано да ради на проналаску решења у шпицу напада јер најважнија европска искушења тек следе.

Повезане вести

Leave a Comment