Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеОдбојкаПрипреме

Кукањац: „Још увек нисмо спремни за такмичарски ритам“

Одбојкашки клуб Црвена звезда низом контролних мечева жели што спремније да дочека почетак Супер лиге 15. септембра.

Различити противници се смењују као на траци, како би се све коцкице уклопиле. Шеф струке Томислав Кукањац направио је за Спортски журнал кратак преглед претходних, али и будућих ривала.

– „Играли смо против Партизана, Младог радника и Новог Сада. Такође, учествовали смо и на турниру у Краљеву. У недељу и уторак ћемо да одиграмо и утакмице са Солигорском из Белорусије. Они долазе овде да играју са свима, па и нама, овог пута на Маракани“ – истакао је Томислав Кукањац.

Недавно је бивши првак државе форму проверио и на Меморијалу „Душан Бошковић”.

У Хали спортова Војводина је побрала ловорике, испред Рибнице и вечитих ривала. Открио је главни кормилар и колико је задовољан приказаним партијама.

– „Све иде по плану, али… Имали смо две лоше утакмице у Краљеву. Нисмо спремни за такмичарски ритам још увек, али се све доста искристалисало на турниру“ – додао је стратег који се нада да ће екипа на најбољи могући начин да стартује у Првенству.

Пред црвено-белим јатом дугачак је пут. Међутим, први стручњак чете из Љутице Богдана има велико поверење у поуздани стручни штаб.

– „Владо Петковић је ту, лиценциран је и Рашко Јовановић. Наравно, ради и Никола Алиломов, кондициони тренер. Што се тиче струке, од почетка све иде по плану“ – закључио је Томислав Кукањац.

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment