Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВеслањеНајновијеОбавештењаОстало

Европско првенство за јуниоре у Београду

Ове године, 25–27. септембра, у нашој земљи биће одржано Европско првенство за јуниоре. У досадашњем изборном процесу четири наша јуниора и једна јуниорка су кандидати за наступ на том такмичењу.

Четверац скулл јуниора: Бошко Костиц, Јован Љуна Никола Стеванић, и Предраг Цветковиц, као и Маја Мишљеновић су најозбиљнији кандидати за наступ на овом такмичењу.

У суботу, 5. септембра биће одржана трећа изборна регата где ће последњу шансу за улазак у репрезентацију имати сви веслачи у слободним дисциплинама, који до сада нису испунили критеријуме, у мушкој конкуренцији имамо две комбиноване посаде – дубл скул и четверац без.

У дубл скулу Александар Грбић и Игор Мартиновић Графичар, и четверац без Андреја Јевтић, Алекса Мохора, Марко Стефановић ВК Галеб и Матија Рајковић ВК Графичар.

Наступиће и комбниновани женски четверац у саставу Маја Мишљеновић, са партенркама из ВК Палић, ВК Партизан и ВК Чуруг. Од њих очекујемо да оборе свој рекорд са прошле изборне регате и да се што више приближе временској норми.

Извор: сајт СД Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment