Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Зашто се одустало од Андерсона Силве?

Још у финишу претходног шампионата било је јасно да ће руководство нашег клуба морати да потражи појачање када је навални ред у питању. Партије Ричмонда Боаћија, Милана Павкова и Антонија Мендеша Томанеа нису уливале поверење, а као први пик за Звездин шпиц фигурирао је бразилски нападач, члан португалског Фамаликаа Андерсон Силва.

Према расположивим информацијама два клуба су се договорила око обештећења. Црвена звезда је требала да плати 800.000 евра у три рате, а клуб је договорио и личне услове са фудбалером. Међутим, онда је одједнм цела прича утихнула, у првом плану појавио се Италијан Федерико Македа и готово да је Бразилац и заборављен у српској спортској јавности. С`обзиром да и од реализације трансфера Македе није дошло поставља се питање зашто је Силва тако изненада „заборављен“. Како сазнаје портал „MaxBet sport“ Андерсон Силва је недавно доживео тешку повреду скочног зглоба на тренингу, а прегледи који су обављени пре неколико дана утврдили су степен оштећења на основу кога је установљено да Силва неће моћи одмах на терен што је довело и до дефинитивног одустајања нашег клуба од договореног трансфера.

Наставак Евро квалификација се ближи и Црвена звезда мора брзо да реагује како би ојачала напад пред гостовање кипарској Омонији у 3. колу квалификација за Лигу шампиона.

Повезане вести

1 comment

Meda сеп 4, 2020 at 09:08

Dovedite Olungu is Kashiwe
Nije mator ima 26 g, na 13 utakmica postigao 14 golova, sto je najbolje je da mu ugovor istice u januaru

Reply

Leave a Comment