Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Потенцијални ривали Црвене звезде у случају пораза на Кипру

Фудбалери Црвене звезде данас су сазнали име потенцијалног противника у плеј-оф фази УЕФА Лиге шампиона. Постоји велика могућност да се на последњем степенику пред групну фазу елитног европског такмичења састану београдски и атински црвено-бели, али да би се о том двомечу уопште и размишљало пулени тренера Дејана Станковића морају прво да прескоче препреку звану шампион Кипра Омонија из Никозије.

Иако ни не желимо да размишљамо о евентуалном неуспеху у 3. колу квалификација Лиге шампиона, морамо ипак напоменути да су већ сада познати и потенцијални противници црвено-белих у плеј-офу за Лигу Европе. У борби за групну фазу Лиге Европе Црвена звезда би могла да се састане са једним од следећих тимова:
– Селтик (Шкотска)
– Астана (Казахстан)
– Лудогорец (Бугарска)
– Легија (Пољска)
– Шериф (Молдавија)
– Клуж (Румунија)
– Слован Братислава (Словачка)
– Фола Еш (Луксембург)
– Динамо Тбилиси (Грузија)
– Линфилд (Северна Ирска)
– Тирана (Албанија)

Повезане вести

3 comments

Раде Р. Српска сеп 1, 2020 at 22:12

Е’ хвала Богу,све боље од бољег. Тешко ћемо ми видјети групну фазу,неког од европских такмичења.

Reply
Goran0008034 сеп 1, 2020 at 21:22

Verovatno pitam glupo, ali mi smo u, eventualnom play offu u Ligi Evrope, povlasceni. Kako onda mogu da budu protivnici Seltik, Ludogorec, Legija, Astana koji su bili povlasceni u zrebu za LS? Zar nisu i oni povlasceni?

Reply
asdsa сеп 3, 2020 at 11:06

Svi imaju manje pojena na uefa rang listi sem Ludogoreca i Celtika. Ali su Ludo i Tirana progurani od strane UEFA, a posto su ispali u prethodnom kolu racunaju se kao da imaju 0 pojena. Sto se Celtika tice, nemam pojma, i mene to cudi evo gledao malopre njihovu statistiku oni su 51 CZV 55

Reply

Leave a Comment