Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Реми омладинаца у Новом Саду

Наши јуниори су ремизирали против Војводине у Новом Саду у оквиру седмог кола Омладинске лиге Србије. Резултат је био 1:1, оба поготка су уследила после удараца са беле тачке, а прецизан за наш тим био је први стрелац такмичења Матеја Бачанин.

Војводина – Црвена звезда 1:1 (1:0)

Стадион: СЦ „Вујадин Бошков“, Ветерник

Судија: Новак Симовић.

Стрелци: Новески у 12. минуту (из једанаестерца) за Војводину, а Бачанин у 90. минуту (из једанаестерца) за Црвену звезду.

Војводина: Видаковић, Мирић, Луковић (од 90. Тедић), Јеленковић, Благојевић, Кокановић, Милетић, Ђурић, Шавија (од 65. Богдановић), Новески (од 65. Кабић), Ивановић (од 87. Батос).

Црвена звезда: Ћопић, Лазић (од 36. Икановић), Деспотовски (од 83. Гајинов), Крстић, Петровић, Пантић (од 36. Стојановић), Ћурић, Станковић, Кнежевић (од 74. Ј. Митуљикић), Бранковић, Н. Митуљикић (од 55. Бачанин).

Жути картони: Јеленковић, Милетић, Мирић, Кокановић (Војводина), Икановић, Ћурић (Црвена звезда).

После свега три минута меча је Ћурић демонстрирао разоран ударац који поседује. Шутирао је са више од двадесет метара, а Видаковић је крајњим напорима успео да пошаље лопту у корнер. Ипак, гости су стигли до вођства у 12. минуту. Непрописно је Деспотовски зауставио Ивановића, арбитар је показао на белу тачку, а одговорност је преузео капитен Новески и погодио мрежу Црвене звезде.

Поново су се очи у очи нашли Новески и Ћопић у 23. минуту, али је ауторитативно наш голман кренуо на лопту и успео да заустави покушај домаћина. Мало је фалило Кнежевићу да у 32. минуту поравна резултат после центаршута Бранковића, али је лопта била за нијансу бржа од нашег нападача. Истакао се Ћопић и пет минута касније, када је Ивановић са неколико метара шутирао, али је голман рођен 2003. године феноменално успео да одбрани ударац. Претили су Неђићеви пулени до краја првог дела игре највише преко Станковића и Бранковића, али се на одмор отишло са заостатком.

Први у нашем тиму који је запретио у другом полувремену био је Деспотовски. Играо се 48. минут када је наш дефанзивац захватио волеј са десетак метара, после паса Ћурића, али је лопта која је ишла великом брзином, прошла тик поред стативе гола домаћих. Ређали су се опасни напади омладинаца Црвене звезде, а феноменалну прилику је имао Бачанин у 57. минуту, тек по уласку на терен. Упослио га је Бранковић, али он је са десетак метара шутирао право у Видаковића.

Одличну прилику имао је и Бранковић у 63. минуту. Изашао је пред голмана Војводине, прецизно шутирао, али је чувар мреже Новосађана успео ногом да одбрани тај ударац. Мало је фалило и Деспотовском да савлада Видаковића у 69. минуту. Промашио је један фудбалер Војводине лопту после корнера, она је стигла до нашег дефанзивца који из петерца погађа голмана гостију.

Бранковић је у два наврата атрактивно – маказицама, покушао да изједначи резултат, али му то није пошло за руком. Ипак, непрописно је у 90. минуту Мирић зауставио Бачанина у казненом простору. Први стрелац Омладинске лиге Србије је преузео одговорност, без проблема матирао Видаковића и поставио коначан резултат на данашњем мечу.

The post Реми омладинаца у Новом Саду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment