Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

После Турака и Португалци заинтересовани за Срђана Бабића

Многе је изненадила недавна информација да тренер нешг клуба Дејан Станковић неће рачунати на младог центархалфа Срђана Бабића. Имао је двадесетчетворогодишњи фудбалер и неке запажене партије у црвено-белом дресу, али је тренер Станковић одлучио да у овом моменту Дегенек, Панков, Милуновић и млади Ераковић имају предност када је стартних једанаест нашег клуба у питању. Самим тим Бабићу није остало ништа друго него да потражи нови ангажман.

Први су се за услуге младог фудбалера интересовали руководиоци турског Гезтепеа из Измира који је понудио Црвеној звезди обештећење у износу од 600.000 евра што наш клуб није прихватио с`обзиром да су пре нешто више од две године Реал Сосиједаду за Бабићеву „слободу“ платили 200.000 евра више него што износи актуелна понуда турског клуба.

Међутим, интересовање за Срђана Бабића недавно су показала и два португалска клуба. У питању су Боависта и Фамаликао, с`тим да и једни и други желе Звездиног фудбалера на једногодишњу позајмицу са правом откупа. У том случају руководство Фамаликаа спремно је да Звезди плати обештећење у износу од милион евра које би било исплаћено у три рате, док би са друге стране екипа из Порта преузела одмах већи део Бабићевих примања, а накнадно би се утврдила висина обештећења.

Остаје нам да видимо ком јату ће се овог лета приволети некадашњи фудбалер бањалучког Борца, Војводине и шпанских клубова Ревс и Реал Сосиједад.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns авг 29, 2020 at 07:56

Dečko kad je god odigro odigrao je korektno.Da je dobijao šansu u kontinuitetu kao i naši svi štoperi dečko bi izrastao u pravog igračinu.Mlad,jak,željan igre i dokazivanja a oni ga samo unakazili.Kad su ga dovodili iz Sosijedada za 750hiljada e bilo je na sva zvona dobili smo štopera,reprezenativca,mladog koji će nam u budućnosti doneti milione a oni kao po pravilu dečka unazadili i sad će da nam dovedu nekog polovnjaka za milion evra i za tri meseca će reći nisi zadovoljio i ćaos.Koliko volim Zvezdu toliko mi i nije jasno politika oko dovođenja igrača.Prošle godine dovedu iz Trajala u Grafičara „Maronga“ za njega struka kaže novi i još bolji će biti od Kastilja,sve utakmice odigrao i sad odjednom e pa nije on zadovoljio daće mo ga u Izrrael na pozajmicu.Alo ko je ta bre više struka i za koga oni rade a da nemaju nikakvu odgovornost,pa dokle bre više tako.Tako se samo tone i videćete za godinu,dve dana tog istog Babića kad otkupe za tepsiju ribe prodaće ga za par miliona e.Tako se nevodi i neposluje u Zvezdi.Imamo u Grafičaru malog Odada koji je bolji od Sanoga koji bi da je prekomadovan u prvi tim igrao i sticao iskustvo za 3000e a mi plaćamo igrača mesečno koji nigde nije igrao i bio povređen 45 hiljada e mesečno.Zapamtite taj isti mali Odada je ubica kako dečko igra a šta vredi kad naši to nevide,imaš mladog dečka ispred nosa koji bi za 2,3 godine iz Zvezde otišao za 4,5 miliona e.Moramo se promeniti i uozbiljiti oko dovođenja igrača ili nam se nepiše dobro.

Reply

Leave a Comment