Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Томане жели да напусти Звезду?

Оспораван, отписан и на крају – спасилац. Много мука имао је Португалац Антонио Мендеш Томане од доласка у Црвену звезду, пре годину дана. И приликом прославе битног поготка у Тирани на његовом лицу срећа није била потпуна. Јасно је после свега да жели даље, пошто се овде, једноставно, није уклопио.

Показао се као професионалац, искупио се за промашени пенал у Атини против Олимпијакоса, што му је био огроман терет на леђима. Како сазнаје „MaxBet sport“ нападач хоће да напусти Београд. Португалац жели у клуб који ће у њега да има више поверења и стрпљења. Звезда то нема, не са Томанеом, него са било којим појачањем или староседеоцем чија форма у континуитету није задовољавајућа.

Португалац је на стадиону „Ер Албанија“ био један од хероја пролаза. Не само што је постигао одлучујући гол, већ је и много трчао, над њим су направљена три прекршаја за зуте картоне… Судбина је хтела да не може на терен Ел Фарду Бен и “нацртало” се да момак из сенке буде играч одлуке. Сада Томане може мирно да чека одлазак.

Постоји интересовање неколико екипа за позајмицу са правом откупа, а прича треба да се доведе до краја. У недељу следи мегдан са ТСЦ из Бачке Тополе. Можда опроштајни за Томанеа у Црвеној звезди…

Повезане вести

6 comments

Dragan авг 27, 2020 at 14:40

Marš dzukelo jedna. Ne mozes da istrčis u cugu ni 40 metara, gol ni na treningu ne mozes dati…i ti ostavljas neke poruke da bi išao. Pa ti u ovoj ligi ni u Vozdivcu i Javoru ne bi igrao…kod nas igraš jer si menadzerski igrač koji se tali sa Pjanom, Terzom da bi igrao. Marš bre…

Reply
Milan BLuka авг 27, 2020 at 06:46

Samo idi mislis da si neka igracina ,dosao si da radis a ti ni to ne mozes ,podbocio si se na koljena . ko te drzi samo da mi je znati. Putuj igumane.!!!!

Reply
Veteran Sever авг 26, 2020 at 23:23

Polako…nemojte se radujete prerano…jos jedan spin iz Terzine radionice! Kao sto Degenek odlazi vec dva meseca kod Miloja, pa Gavra u Italiju za 2..3..4 miliona, pa Njegoša, koji uzgred pojma s fudbalom nema, trazili za 3, 5 miliona evra, a Vulica za 2,5 …je li…i niko ne ode…Sad krece šuplja priča za Tomanea..Ko ce da kupi centarfora koji od 10 utakmica na 8 ne uputi udarac ka protivničkom golu, ponekad da gol(srecom juče)… On moze da ode, kao i svi stranci(osim Benani Kange) jedino bez obestecenja!!! A i tad ce biti frka ko ce ih uzme!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2020 at 11:22

SVE SI BRATE LEPO REKAO..TO SAM DOKTOR U SVOJIM MASTAMA PRODAJE IGRAČE A I ĆORAV VIDI DA SE ZA NASE IGRAČE NE INTERESUJI NI IZ MONGOLIJE..AJTE LJUDI..PA OVI SAMO MOZE KOD TERZE DA IGRAJU I NIGDE VISE..KAO STO SAM REKAO ZA ADZICA I OSTALE TAKO I SADA KAZEM I TVRDIM DA PETROVIC,GAVRIC,NIKOLIĆ,VULIĆ,KRSTOVIĆ NE MOGU NIGDE I NIKAD BITI IGRACI ZA OZBILJAN EVRPSKI KLUB

Reply
Tijano авг 26, 2020 at 22:55

Koje bi to pojačanje bilo za Zvezdu!!! Putuj Igumane!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 26, 2020 at 21:55

SREĆAN PUT..BILO BI TO VELIKO POJAČANJE DA ODEŠ

Reply

Leave a Comment