Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Званично отворен камп „Драгана Вуковић“

На Малом Калемегдану у организацији ККЖ Црвена звезда Комбанк почео је шести бесплатни камп за девојчице под слоганом “Буди и ти звездица”, који од ове године носи име наше Драгане Вуковић“.

Поштујући све мере превенције вируса ковид-19, до суботе кроз осмех и игрице наставићемо да заједно стварамо будуће шампионе, да правимо прве кораке и заједно постижемо прве кошеве на месту где је кошарка настајала.

На отварању кампа, у недељу 23.августа, са полазницама се дружила репрезентативка Србије и једна од најбољих кошаркашица Европе Соња Васић, сениорке и чланице млађих категорија ККЖ Црвена звезда, као и тренери предавачи: Драган Вуковић тренер првог тима, Ружа Карић и Немања Ненадић.

Током наредних дана кампа очекују нас и гости изненађења, а осмех на лицима, међу којима има и девојчица рођених 2012. и 2013. године, најбољи је показатељ атмосфере и успеха кампа, уједно и најлепши поклон који можемо добити.

Захваљујући полазницама кампа, чланицама млађих категорија ККЖ Црвена звезда које представљају будућност, нашој Соњи и нашој Драгани, Београд је данас био права престоница Европе женске кошарке. Биће то и наредних дана.

Видимо се на Малом Калемегдану!

The post Званично отворен камп „Драгана Вуковић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment