Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Први корак ка циљу“

Црвена звезда је савладала гибралтарског представника Европу резултатом 5:0 у оквиру 1. кола квалификација за Лигу шампиона. Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић је имао разлоге за задовољство после меча.

– Честитам играчима на победи и на доброј игри. Првих двадесетак минута су мислили да одмах могу да заврше утакмицу, али сам им рекао да буду мирни и стрпљиви током читавог меча и да ћемо сломити противника пре или касније. Сваки гол ми је драг, али главни утисак су два поготка пред крај првог полувремена. Сигурно су утицала на наш и њихов морал. Могли смо још голова да постигнемо да су избори у завршници били другачији. Ово је први корак ка циљу који се зове улазак у групну фазу – почео је Станковић.

Шеф стручног штаба нашег тима наводи да су европске утакмице посебне.

– Драго ми је што смо почели од првог кола. Европа је нешто друго, уз дужно поштовање свима. Осети се разлика и сваки меч са собом носи нешто посебно – завршио је Станковић.

The post Станковић: Први корак ка циљу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

горан241969 авг 19, 2020 at 12:14

Прво полувреме бојажљиво и испитивачки, друго много боље, маштовитије и нападачки мада би требало мало убрзати ритам игре да се меље противник…

Reply
deki авг 19, 2020 at 11:15

Прво полувреме слабо , друго одлично.Звезди је потребан штопер и леви бек ( Родић већ дуже време ван форме ).

Reply

Leave a Comment