Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеПрипреме

Ватерполисти Звезде започели припреме

Ватерполисти Црвене звезде у понедељак су почели припреме за нову сезону, која стартује крајем септембра. Тренер Александар Филиповић, који је недавно на клупи заменио Игора Милановића, окупио је на отвореном базену СРЦ „Милан Гале Мушкатировић“ састав који је знатно измењен у односу на прошлу сезону.

Званично је саопштено да су Звезду појачали Петар Смиљевић, Лазар Вићковић, Гаврил Суботић и Иван Басара, али се на слици са почетка припрема могу видети и Душан Марковић, некадашњи играчи Радничког и репрезентативац Казахстана, као и искусни голман Дарко Алексић, који је у претходним сезонама носио капицу Старог Града. Још увек није потврђено да ће они заиграти за црвено-беле, али је то веома извесно.

У Звезди више нису Руси Иванов и Гусаров, Никола Рађен и Филип Радојевић су у Грчкој, Стефан Илић и Марко Јанковић су прешли у Шабац, Васин ће вероватно у Војводину, док је на излазним вратима и Вељко Танкосић.

– „Почињемо, мислим да имамо довољно времена да се припремимо за старт лиге која ће бити врло занимљива. Има неколико клубова са озбиљним плановима, наше је да пробамо да урадимо што више, али и да код млађих играча видимио напредак“ – рекао је Филиповић, који је по трећи пут на клупи, али први од самог почетка сезоне.

Повезане вести

Leave a Comment