Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Лојд: „Навијачи су посебан мотив“

Бек Црвене звезде мтс Џордан Лојд није крио одушевљење због начина на који су га дочекали навијачи црвено-белих. Огроман број порука на друштвеним мрежама га је мало изненадио, али како и сам истиче представља му огроман мотив да сваки тренинг и утакмицу дочека још мотивисаније. Његове партије из прошле евролигашке сезоне и посебно завршнице АЦБ лиге у дресу Валенсије биле су заиста импресивне, а у новој средини има жељу своје игре подигне на још виши ниво.

По доласку у Београд, а уочи почетка припрема на Копаонику које су увелико у току, Лојд је говорио о бројним темама.

’’Сећам се утакмице из прошле сезоне веома добро јер се сат покварио у првој четвртини и решавање тога је трајало практично сат времена. Публика је била заиста невероватна и атмосфера у хали чудесна. Сећам се да је све време било јако гласно у дворани и било је веома тешко. Сећам се да су навијачи били веома активно укључени у игру, чак и упркос тим техничким потешкоћама које су се догодиле. Веома сам узбуђен што ћу играти за такве навијаче и бити део такве добре атмосфере’’, истакао је Лојд који је потом говорио о својим циљевима за наредну сезону.

’’Стварно сам узбуђен својом новом улогом у новом тиму. Осећам као да имам још много да покажем и да напредујем на евролигашком нивоу и ово је сјајна средина за мене да то и постигнем. Победе. То је дефинитивно нешто у чему желим да допринесем. Разговарао сам са тренером неколико пута пре него што сам стигао и он је узбуђен због ствари које ја могу да урадим на терену. Мислим да ћу бити веома агресиван и у одбрани и у нападу, диктирати темпо и креирати за саиграче. Желим да будем прилично разноврстан на терену’’, рекао је бек црвено-белих.

Лојд је за крај разговора говорио о навијачима Црвене звезде са којим је путем друштвених мрежа већ остварио сјајну комуникацију.

’’Од тренутка када сам потписао уговор добио сам баш много нових пратилаца на друштвеним мрежама и још увек свакодневно добијам поруке од њих. Желим само да се захвалим свима, осећам љубав од првог дана и то ме мотивише да свему приступим још снажније док наступам у Црвеној звезди. То ме све узбуђује, знам да имам сјајне навијаче уз себе и једва чекам да заиграм’’, истакао је Џордан Лојд.

The post Лојд: Навијачи су посебан мотив appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment