Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Кадети без голова

Упркос томе што су имали велики број прилика, пулени Срђана Стојчевског су одиграли утакмицу без голова (0:0) у оквиру 4. кола Кадетске лиге Србије против Чукаричког.

Кадети: Црвена звезда – Чукарички 0:0

Судија: Зоран Широки.

Црвена звезда: Маринковић, Митић, Лековић, Вукичевић, Стојсављевић, Ђурић (од 60. Марић), Радоњић (од 60.  Видојевић), Брајић, Мијатовић (од 83. Шљивић), Николашевић (од 23. Миладиновић), Ракић (од 71. Бубањ).

Чукарички: Каличанин, Ивовић (од 46. Сврзић), Живковић, Серафимовић, Павловић, Ковачевић, Мартић (од 60. Врекић), Станковић (од 60. Мрдаковић), Спасојевић, Борисављевић (од 90. Марисављевић), Миладиновић (од 60. Поповић).

Жути картони: Вукичевић (Црвена звезда), Ковачевић (Чукарички).

Уводно опипапвање снага трајало је до 14. минута када је Радоњић после паса Николашевића шутирао искоса са леве стране, али у Каличанина. Само три минута касније, управо је Николашевић, који је и изашао из игре због повреде нешто касније, непрописно заустављен у казненом простору гостију. Одговорност је преузео капитен Мијатовић, али је голман Чукаричког одбранио ударац са беле тачке.

Није то демотивисало изабранике Срђана Стојчевског да континуирано нападају, а у 30. минуту је и Митић показао да има разоран шут, али је уместо мреже, погодио пречку. У два наврата су још и Радоњић и Ракић могли да се упишу у стрелце до краја првог полувремена, али резултат се није мењао.

Показао је Мијатовић да има сјајну технику у 56. минуту када је издриблао тројицу фудбалера гостију и снажно шутирао са двадесет метара, међутим, голман Чукаричког је врховима прстију успео да пошаље лопту у корнер. Истакао се и феноменални Маринковић на другој страни. Чак три пута су му из петерца шутирали у 58. минуту, али ниједном лопта није завршила иза леђа талентованог голмана.

Претио је и Миладиновић у 66. минуту после сјајне повратне лопте Ракића, међутим, изблокирали су га у петерцу. Два пута је са дистанце покушавао и Видојевић, али без успеха. Могли су гости да у последњим тренуцима меча дођу до сва три бода, али је прво Маринковић уз помоћ стативе одбранио ударац Мрдаковића, а потом је и Марић са гол-линије, у истом нападу, успео да избаци лопту Врекића.

Извор: сајт ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment