Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Волден: „Спреман сам за евролигашке изазове“

Делегација Црвене звезде мтс већ неколико дана вредно тренира на Копаонику. На званичним клупским платформама сте претходних дана имали прилику да видите како су изгледали први дани у Београду за Ленгстона Хола, а и у наредним данима ћете имати прилику да боље упознајете нова појачања црвено-белих.

Данас је на реду Кори Волден. Кошаркашка публика на овим просторима добро познаје које су његове могућности на паркету, а он је нешто више говорио о разлозима доласка у Црвену звезду и изазовима који предстоје како на лично, тако и на тимском плану.

Узбуђен сам због прилике која ми се указала и припремам се за оно што следи – кратко је рекао Кори Волден, а потом говорио о новом тренеру и саиграчима:

Причао сам са њим (тренером Обрадовићем). Добар тренер, веома добар тренер. Узбуђен сам што ћу имати прилику да учим од њега, што ћу постати бољи играч и играти за тим. Такође, исто тако због нових саиграча, неке од њих знам од раније, једва чекам да их упознам, неке од њих већ знам из периода када смо играли једни против других. Знам много о њима, али сам узбуђен што ћу их боље упознати и спријатељити се са њима – истакао је бек Црвене звезде мтс.

Волден је затим имао кратку поруку за навијаче:

Навијачи могу да очекују од мене да ћу играти чврсто и давати све од себе увек на терену, играти увек најбоље што могу. Порука за њих… Хвала што сте ме прихватили. Спреман сам да урадимо много добрих ствари, као и цео клуб и видећемо шта можемо да урадимо – истакао је Кори Волден и за крај говорио о првој евролигашкој сезони у каријери:

Дефинитивно сам спреман на то, као што сам већ рекао ово је нови изазов за мене и изазов који представља корак више за мене. Узбуђен сам што ћу играти у Евролиги, то је сјајна организација и једва чекам тај изазов – рекао је Волден.

The post Волден: Спреман сам за евролигашке изазове appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment